Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 20:46 @Sex
Λοιπον χωρις δευτερη σκεψη αβριο οποτε την δεις τραβα και πες της μονο αυτο για σου μορω μου τι κανεις? Και δωστεις ενα φιλι στο μαγουλο μιας και δεν την εχεις δει απο κοντα.Και θα δεις θα σου πιασει κουβεντα και θα ειστε μια χαρα.Χαλαρος σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Εγω στην θεση σου θα ξυπναγα 1 ωρα νοριτερα οπως και συνηθιζω θα εκανα λιγο γυμναστικη για να ανεβασω λιγο την αυτοπεπηθηση και θα ντινομουν κυριος...και θα ορμαγα.Δεν εχεις πολυ χρονο η το κανεις η θα τα χαλασεται χωρις να το εχεις καταλαβει.Το οποιο δεν θες οποτε καταπιε ολους τους φοβους και τις ανυσιχιες σου γραφτα ολλα και τα παντα στα α@@#% σου και πες θα παω και οτι γινει.Και πιστεψεμαι οτι θα γινει θα ειναι καλο. Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 20:09 @Sex
Λοιπον για να καταλαβω τελικα η κοπελα σου απαντησε ναι ετσι? Αμα κανω λαθος πες γιατι θα ειναι ασκοπα αυτα που θα πω παρακατω. Λοιπον τα εφτειαξες με την κοπελα εκανες την πρωτη κηνηση ολλα καλα. Αποδο και περα ομως εισε τοσο ντροπαλος που δεν εχεις το θαρρος να μιλησεις ετσι? Οσο και σκληρο να σου φανει θα στο πω.Η κοπελα για να τα εφτειαξε μαζι σου σηγουρα βρεκε κατι πανω σου που να της αρεσει να την κανει να νιωθει ομορφα.Αμα εσυ σαν αντρας δεν της το δειχνεις (δεν μιλας μαζι της)θα την χασεις.Για αυτο τραβα μιλα στην κοπελα εκανες την πρωτη κινησει εκει θα κολωσεις? Κατι αλλο μηπως τα εφτιαξες μαζι της μεσσο msn η τιποτα τετοιο? Γιατι συνηθος εχουν ντροπες ατομα που τα φτιαχνουν με εμεσα απο μια τετοια μηχανη ![]() Αν ναι δεν μπορω να σου υποσχεθω το τι θα γινει με την εξξελυξη της ιστοριας παντος ενα θα σου πω .Οτι και να επαιξε απο τις δυο περριπτωσεις που σου ειπα πρεπει οσο δυσκολο και να σου φενεται και ακατορθωτο να πας να την μιλησεις γιατι θα την χασεις τζαπα. Σε τετοιες καταστασεις δεν χρησημοποιεεις το μυαλο.Δηλαδη να κατσεις να σκεφτεις τι θα γινει.Πας διχως σκεψει και πιανεις κουβεντα χαλαρος χωρις ενιες για το τι θα γινει τι θα κανεται και τι θα σου πει.Ερχονται ολλα διαμαγιας εκεινη την στιγμη. Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 23:39 @Sex
Συζητησετο αυτο με αυτην θα νιωσεις καλυτερα. Αμα την βλεπεις και αυτη ειναι ανετα γιατι ανχωνεσε? Πήγαινε στο θέμα: στα φιλικσ μπαινουν τ καλυτερα γκοαλ
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 21:40 @Sex
Βαθια μεσα σας θα το θελατε και οι δυο πιστεψεμαι.Τωρα περα απο αυτο το σκηνικο αφου εχεις αποφασισει οτι θελεις να μηνετε φιλοι ειμε σηγουρος πως αμα συζητησετε θα καταλαβει.Και μην ντρεπεσε γιατι δεν θα εισε και ο μονος σηγουρα και αυτη θα ειναι σ δυσκολη θεση και θα θελει να ξεκαθαρισετε καποια πραγματα.Δεν λεω δεν θα κανετε και σαν να μην εγινε τιποτα αλλο καλο θα ειναι να μεινεται φιλοι μην χαλασεται τις σχεσεις για πραγματα που συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες. Θελω να πω οτι απλα θα ξεκαθαρησεται το πως κατω απο ποιες συνθηκες εγινε αυτο (που το ξερεται)και οτι θελετε να μηνετε φιλοι τιποτα αλλο σαν πριν το συμβαν...Χαλαρωσε.Δεν εισε και παντρεμενος να εχεις τυψεις. Πήγαινε στο θέμα: στα φιλικσ μπαινουν τ καλυτερα γκοαλ
Μήνυμα στις 21/2/2010 στις 19:59 @Sex
Aμα βγαλεις ακρη πες μου και εμενα γιατι ειμε στην ιδια θεση με σενα ακριβως! ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω?
Μήνυμα στις 20/2/2010 στις 22:07 @Sex
Στο μυαλο της και στα αυτια της ειναι.Οπου αλου και αν ψαξεις θα ειναι ματαιο γιατι δεν θα το βρεις. ![]() Πήγαινε στο θέμα: που αρεσει πιο πολυ στις γυναικες?
Μήνυμα στις 19/2/2010 στις 20:13 @Διάφορα
Κατι σαν γυναικια οργισμενα χερια αλλα μπλεγμενα σε καποιο σχεδιο περιεργο σαν να βγαινουν απο καπου.Δεν θα ειναι δα και τεραστιο αλλα ουτε και πολυ μικρο.Τελικα δοκημαστικη χενα γινεται? Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 19/2/2010 στις 14:17 @Διάφορα
Nαι θα ειναι και ειμε αποφασισμενος να κανω το θεμα ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομα τι.Το μονο που εχω αποφασισει ειναι οτι θα ειναι ασημετρικο και οτι θα ειναι ακτι που να αγγαλιαζει.Αμα με πιασατε. Και βεβαια θα το δω προτα σε σχεδιο για να δω πως θα ειναι.Δεν ξερω ρε παιδια αμα γινετε να κανεις και χενα δοκοιμαστικα κιολας μπορει τε να μου πειτε? Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια |