Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 21:30 @Sex
1)Oχι την αναπτυξη δεν την επηρεαζει και στο απανταω με σηγουρια αυτο. Το μονο προβλημα ειναι το οτι στραβωνει λογο της πιεσης απο το μποξερακι για αυτο να προτημας πιο χαλαρα εσωρουχα.Οταν λεω στραβωνει ενοω οτι το κανει να γερνει πολυ προς τα αριστερα η πολυ προς δεξια. Σε ολους το πεος εχει απο την φυση του εχει μια μικρη κλιση αριστερα η δεξια απλα αυτο το επιδυνωνει. 2)Δεν εχει πραγματικα βγει ο μεσος ορος ενως πεους σε στυση.Αλλα κειμενεται στην υλικια 13 με 21 .Απο 9-17+. Ο μεσος ορος σε αυτην την υλικια ειναι πανω κατω αυτος . Πήγαινε στο θέμα: Mερικες ερωτησεις
Μήνυμα στις 19/3/2010 στις 18:09 @Διάφορα
Εγω σημερα παρουσιασα κλιματικες αλλαγες...Ασχετο. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ!
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 21:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι οντος ετσι ειναι.Αλλα με τον αυνανισμο και και με τον καιρο θα περναει με την σεξουαλικη επαφη.Αυτο θα γινει πιο ανεστητο.Και θα το ακουμπατε ανετα και χωρις ενοχλεισεις και πονο.Και εγω θυμαμε οτιειχα τρομερη ενοχληση στον βαλανο καθος τον ακουμπουσα η οταν ερχοταν σε επαφη με το εσορουχο μα τωρα δεν ενοχλουμε καθολου. Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 13:44 @Sex
Yπαρει κανεις που αν του εχει κοπει και να ξερει ακριβως? Pelvic_Thrust και εγω αυτο νομιζω αλλα θελω με σηγουρια καπιον που να ξερει. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 10:18 @Sex
Θεωρητικα οχι δεν θεωρητε.Πρακτικα ναι ειναι παρθενος.Εμενα παρολο που εχω κανει πολλες φορες σεξ ακομα δεν μου εχει κοπει.Σε αυτη την περιπτωση παρθενο δεν με λες αλλα ουτε μπορεις να πεις οτι εχω ξεπαρθενευτει.Μπερδεμα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 10:15 @Sex
Ναι υπαρχει τραβα μαλακ.. 20 λεπτα πριν την συναντισεις. Καντεις κανα δεκαλεπτο προκατακτικα ερεθυσε καλα ην περιοχη. Πεδεψετην λιγο ακομα και οταν την δεις πως ειναι ετοιμη και ειναι καυλωμενει στο φουλ.Και οταν μπεις μεχρι να τελειωσεις πιστεψεμαι αυτη θα εχει τελειωσει πριν απο σενα.Και θα ευχαριστιθεις και εσυ και αυτη.Μετα ασε αυτη να σε περιπιηθει. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 10:07 @Sex
Αυτο που περιεγραψες με το πετσακι ειναι 99,9% φιμωση.Λυνεται με τον τροπο που ειπε o DIM360 αν με πολυ ζωρι το πηγαινεις κατω.Με αποτελσμα καπια στιγμη να χαλαρωσει και να πηγαινει.Το καλυτερο θα ηταν να πας σε εναν γιατρο εστω και μονος νασηγουρευτεις τι πραγματικα ειναι και μετα να το πεις στον πατερασου να κανεται οτι χρειαστει.Νομιζω χρειαζεται περριτομη. Πήγαινε στο θέμα: Ponai..
Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 21:57 @Sex
Μπα δεν υπαρχει γκαντεμια.Απλα ετυχαν ολλα μαζι.Αυτο πιστευω. Αμα θες απλα ζηταης να χωρισεται να δεις. Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειναι γκαντεμο______
Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 13:57 @Κλάψιμο
Μιλας λες και εισε 60ρης και σε περνουν τα χρονια. Χαλαρωσε εισε σε μικρη υλικια εισε μολις 15 χρονων. Μηπως θα ηταν καλο να κανεις παρεα με ατομα που να σου ανεβαζουν την αυτοπεπιθηση?Προσπαθησε το.Και προσθεου ηρεμησε εισε μικρος ολη η ζωη μπροστα σου ειναι.Δεν σου βγηκε κατι θα σου βγει το επομενο. Αρκη να αρπαζεις καθε ευκερια που σου εμφανιζεται. Πήγαινε στο θέμα: ελεος πια |