Μήνυμα στις 27/3/2010 στις 23:49 @Sex
Δυο τροποι.Ο πρωτος μαρεσει ποιο πολυ αμα το χειρηζεται σωστα.Λοιπον του τον παιζεις απο την βαση του πεους.Και του τσιμπ..ωνεις μονο στο πουτσοκε...λο.Με αναβει πολυ.Το αλλο ειναι απλα το βαζεις στο στομασου οσο ποιο πολυ μπορεις και το ρουφας και μπαινεις κουνας το κεφαλι πανω κατω.Καλο θα ηταν να του κανεις και τα δυο. Κατι ποιο βασικο απο ολλα που ξεχασα να αναφερω ειναι:Οτι αμα δεν το γουσταρεις να το κανεις απλα ξεκαθαρησε το.Και αμα το αγορισου σου κανει στοματικο ειναι επιδη το γουσταρει οχι για να του κανεις και εσυ μην το θεωρεις σαν υποχρεωση.Εγω οτι κανω το γουσταρω και δεν το κανω με ανταλαγμα.Αλλοι σκευτονται διαφορετικα αναλογα τον αντρα. Πήγαινε στο θέμα: Απειρία στο στοματικό
Μήνυμα στις 26/3/2010 στις 17:12 @Sex
Kαι εγω 14.Προπερσυ δηλαδη :P. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ποσο χρονον εισασταν οταν το κανατε?
Μήνυμα στις 24/3/2010 στις 19:32 @Sex
Nαι ρε συ προχωραγα με ανοικτα ποδια και ηταν πονος λες και (οπως οταν ξυπνας και ειναι ζουλιγμενα αλλα πονουσαν και τα δυο και πολυ). Μου εχει περασει αυτος ο πονος αλλα για καποιο λογο ειναι ταλεπορημενα και εχω καπιες ενοχλησεις.Ακομα δεν εχω τραβηξει μαλακ...Καπια απο αυτες τις μερες θα φροντησω η μαλλον θα ξανακανω κατι με αυτη την κοπελα αλλα θα φροντησω να εφχαριστηθω και εγω.Νομιζω οτι της απεδηξα οτι αντεχω. Ας χαρω λιγο και εγω την επομενη φορα. Ασε που εχω τρομαξει λιγο.Πηγα και ηρθα αδιαβαστος. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Tι πονος να ειναι αυτος?
Μήνυμα στις 24/3/2010 στις 13:18 @Sex
Λοιπον πριν λιγο υστερα απο παραπολυ καιρο που ειχα να κανω sex εκανα οχι με την κοπελα μου ειναι αλλο θεμα με μια αλλη κοπελα απο αλλο σχολειο.Επιδη δεν ηθελα σε καμια περριπτωση να τελειωσω καθε φορα που μου ερχοταν εβγαινα επαιζα λιγο μαζι της και μετα την επερνα σε αλλη σταση.Αυτο συνεχιστηκε για κανα μισαωρο σηγουρα παραπανω.Το θεμα ειναι οτι με επιασε ενας πονος στα μπαλακια καπια στιγμη, συνεχισα να κανω την δουλεια μου κανονικα και δεν εξπερματωνα και παρραληλα ημουν καυλωμενος σαν να το εμαθα να το ελενχω.Αφου τελειωσε η κοπελα συνεχησα λιγο και μετα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε πλεον αυτο το πραγμα η κοπελα ηταν εφχαριστημενη αλλα εγω καθολου.Μιλησαμε λιγο για το θεμα και εφυγε .Ο πονος ακομα συνεχιζει και δεν εχω ορεξη ουτε να παω να τραβηξω μαλακ.Θελω να τονισω οτι εβγαλα κατι προσπερματικα υγρα αργοτερα τα προσεξα αφου η κοπελα ειχε φυγη αλλα δεν ηρθα σε στυση (δεν ολοκληρωσα).Μπορει να ειναι κατι κακο η ανυσυχιτικο?Μηπως το γεγονως του οτι οταν μου ερχοταν το εκοβα να εκανε καμια ζημια? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Tι πονος να ειναι αυτος?
Μήνυμα στις 22/3/2010 στις 13:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1)Ανοιξου μην περιοριζεσαι μονο στους δικου σου φιλους κανε και αλλεςγνωριμιες γιατι μεσο αυτον ερχονται στην ουσια οι σχεσεις. 2)Aμα εισε προσεκτικος δεν κολλας. Να προσεχεις τις κυνισεις σου μην βγει το προφυλακτικο. Και προσοχη οταν το βγαλεις μην ακουμπησει πανω σου απο την εξω πλευρα. Μετα κανε ενα ντουζακι και νομιζω θα εισε καλυμενος. Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 13:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πλακα μου κανεις ουτε που θα το σκευτομουν.Οχι βεβαια και μακρια απο τετοιους φιλους.Ειστε και οι δυο αγορια ελεος.Παρετραπηκα λιγο αλλα στην θεση χωρις δευτερη σκεψη το λιγοτερο που θα του εκανα ηταν να του ελεγα οχι.Τα αλλα ειναι ακραια αστα.Πήγαινε στο θέμα: στοματικο απο φιλο
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 10:39 @Sex
Nαι υπαρχει αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.Σηγουρα ο ενας ξερει οτι ο αλλος ειναι καθαρος και το κανουν ανετα χωρις φοβο.Αλλα αμα τους τυχει καμια ανεπιθυμητη εγκυμωσυνει τι θα κανουν?Εδω ειναι το προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 09:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον οταν ειναι πεσμενα συνιθως μετα απο την πραξη αλλα μπορη και πριν (ενοω δεν ειναι μαζεμενα καταλαβες νομιζω).Αποφυγε να το κανειςγιατι αμα πιεσεις εστω και το ενα αναμεσα στα δοντια η στα χιλια ποναει. Να το κανεις οταν δεις τον σακο να ειναι μαζεμενος . Η εσθηση ειναι ωραια αλλα εηω σκεγτομαι αντε να παει ακι ποιο πανω τωρα. Μπορεις για να κανεις τον σακο να μαζευτει την ωρα που ειναι κατω να του τα γλυφεις απλα για να ερεθιστει στην περιοχη και να μαζεφτουν. Για το αν οι σακοι ειναι η οχι μαζεμαινει εξαρταται απο τρεις παραγοντες.Την πσιχολογια,την θερμοκρασια,και την ορεξη για τον αλλο γυρο κοινως καυλ..α. Για την καυλα δεν ειμε απολυτα σηγουρος γιατι μερικες φορες μου ειναι και πεσμενα ενωρα επαφης. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πως πιάνεις τα αρχίδια για να μην πονάνε?
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 09:51 @Sex
Τα πρωινα συναιχια!!!Ειναι φυσιολογικο ειναι η ωρα εχμης... χεχεχε. Απλα κλεισου στο μπανιο και κανε αυτο που πρεπει. ![]() Πήγαινε στο θέμα: δεν το ελενχω ελεος
Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 23:56 @Sex
Oχι ρε συ δεν εχει καμια σχεση.Ισα ισα που αμα σταματισεις να ραβας η κατασταση θα επιδινωθει.Εγω αμα τραβαω τεσσερης και πεντε την ημερα μετα δεν εχω καμια ορεξη και χινω πολυ δυσκολα.Και γενικοτερα μου καυλ...ων..ει δυσκολα.Εκτως αμα ειναι ψυχολογικο και σε βοηθαει το να μην τραβηξεις. Κατι τελευταιο.Δηλαδη καθε φορα οπου και αν βρισκεσαι ερχεσαι σε στυση και γινεσαι χαλια?Η τραβας μλκ πριν για να μην βγαζεις πολυ για αυτο το λογο?Συγνωμη δεν θελω να γινομαι διακριτικος.(εγινα ομως)Soz και παλι. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!! |