Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 04:24 @Sex
Κοιτα δεν ειναι και το πρωτο πραγμα που πευτει το ματι μου αλλα αμα ειναι χαλια σηγουρα το προσεχω και ξενερωνω. Πήγαινε στο θέμα: Ποδια γυναικων
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 21:42 @Sex
Μπα και αυτα καλα ειναι.Μην σου λε ψεματα τα εχω δει δεν τα εχω αγορασει.Καλυτερα παρε DUREX.Αυτα ειναι τα καλυτερα.Ναι και απο περιπτερο μια χαρα ειναι αρκει αν δεις ημερομηνια ληξεως.
Πήγαινε στο θέμα: αρχιζει και εξφεντονιζετε
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 11:52 @Sex
Αχ εμενα μεχρι και 2 μηνες πριν δεν εξφενδονιζοταν.Τωρα τελευταια παρατηρησα οτι εξφεντονιζεται.Και εχουμε μεγαλη διαφορα υλικιας. Οχι δεν ειναι το τελικο σταδιο αλλα πας μια χαρα προς αυτο. Καθε βδομαδα την βδοαμαδα θα μεγαλωνει και η ποσοτητα και το χρωμα του θα τινει περισσοτερο προς το ασπρο. Πήγαινε στο θέμα: αρχιζει και εξφεντονιζετε
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 11:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον, ο ανδρικος οργασμος ετσι οπως τον εσθανομαι εγω ειναι κατι που μπορει να το ευχαριστιθεις μονο οταν εισε χαλαρος και δεν σε νοιαζει για την κοπελα.Αλλα μπορει να μην σε ευχαριστισει καθολου οταν προσπαθεις να κρατηθεις.Να τα ξεμπλεξω λιγο.Εγω προσωπικα μεχρι να πλησιασει ο οργασμος νιωθω πολυ ωραια,μια φουντωση στο σωμα ενα εσθημα συγκινισης . Απο την στιγμη που αρχιζω να τελειωνε επικεντρωνομαι περισσοτερο στο πεος.Εδω εξαρταται τωρα το αν ναι η οχι θα νιωσω πραγματικα ωραια. Αμα δεν με ενδιαφερει αμα τελειωσω και τελειωσω αμεσος νιωθω υπεροχα αλλα μετα απο λιγο βγαινω γιατι χανω λιγο την ορεξη μου (ειναι και θεμα ψυχολογικο)αλλα ευχαριστιεμε και εγω.Την στιγμη που προσπαθω να κρατηθω ομοως ενω θελω να τελειωσω ,ετσι και δεν τελειωσω ποτε δεν ευχαριστηθηκα τιποτα, μονο η παρτενερ επιδη αντεξα.:ς Το συνεσθημα και στις δυο περριπτωσεις ειναι ευχαριστο μεχρι ενως σημειου μην τα ισοπεδονουμε κιωλας. Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 11:36 @Sex
Mερικες φορες φορες τις βλεπω απλα για να περναει η ωρα.Κυριως τις ταινιες γιατι σπαω πλακα.Αλλες για να τραβαω μαλ.ια γιατι πλεον ειναι ο μονος τροπος για να μπορω. ![]() Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 21:15 @Sex
Δεν ξερω αμα εχεις ειδη σεξουαλικη επαφη.Ολοι εχουν ελαφρος μια κληση δεξια η αριστερα.Δεν υπαρχει απολυτα ισο πεος.Απλα ο καθενας αναλογα προς τα που ειναι η κλησει εγμεταλεβεται και την αναλογη σταση . Εσενα που ειναι προς τα αριστερα θα την παρεις απο την δεξια επιδη εχεις πλεονεκτημα αμα με καταλαβες.Ειναι λιγο περδεμα θα καταλαβεις οταν βρεθεις. Πήγαινε στο θέμα: Λίγη βοήθεια
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 14:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ΝΤιποτα να μαθεις να εγμεταλεβεσαι την κλιση του πεους σου.Ειναι φυσιολογικο.Πήγαινε στο θέμα: Λίγη βοήθεια
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 14:30 @Sex
Nαι ειναι απο το dna βασικα τα γονιδια παιζουν ρολο.Αλλα σηγουρα θα υπαρχει κατι που να βοηθαει στην αναπτυξη του.Οπως η διαττροφη η ασκησει και αλοι παραγοντες.
Πήγαινε στο θέμα: απο dna η οχι?
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 09:41 @Sex
a)???Ναι. b)???Βλεπω 3-4 την βδομαδα αναλογα. c)???Μαρεσουν πολυ λεσβιες γατι εχω σαν ονειρο να παω με δυο ταυτοχροννα(ασε να ονειρευομαι).Hardcore και νες κοπελες σε ντους πχ κατι με νερο . Οτιδηποτε γυναικα και να ειναι οτιδηποτε υλικιας(οχι και 60 + ειπαμε) ,χρωμματος κτλ αρκη να εχει το σωμα και την εμφανιση που μου αρεσει. Η αληθεια ειναι οτι οι ασιατισσες μου τραβαν λιγο το ενδιαφερον. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 28/3/2010 στις 12:55 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Kαπου το ειχα δει προσφατα σε μορφη office.Ναι εανιι τιλιεο παρμγατκια.![]() Πήγαινε στο θέμα: Απίστευτο ε? |