Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 22:32 @Sex
Ναι νομιζω δεν ειμε και σηγουρος αλλα αποτι καταλαβα δεν πρπει να εχεις εξπερματωσει ακομα.Και απλα να κατουρας.Θυμαμε οτι ακριβως αυτο ελεγαν και αλλα παιδια στο γυμνασιο τοτε που μιλαγαμε για την στυση και παθεναν το ιδιο. Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα μου :/
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 22:30 @Sex
Nαι ειναι....Μου συμβαινει και εμενα.Κατα καιρους.Και νε ειμε κολιμενος αν και το αρνουμε στους αλλους με μια συνομιληκη μου που με φτηνει απο την δευτερα γυμνασιου.Και τωρα ειμε 1 λυκιου.Αλλα δεν με εμποδιζει να κανω κατι με αλλες αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: κολλημα με κοπελα!
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 17:45 @Διάφορα
Ενα φυλακτο ματακι για το μορο απο κοσμιματοπολειο μιας και ειναι το αφεντικο σου.Να παραπεμπει σε κοριτσακι ομως.
Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω ?
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 15:01 @Sex
Ναι ...καλυτερα ρωτα που δεν χυνουμε....Το μαζεμα ειναι το λιγοτερο.
Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 15:00 @Flame
Πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο.(φυσικη)δεν πινω ποτα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: clubbing..
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 17:51 @Διάφορα
ψυφιζω Queen γιατι περα απο καναδυο ποτε δεν μου αρεσαν τραγουδια των Beatles.
Πήγαινε στο θέμα: Queen or Beatles?
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 20:46 @Sex
Συχενομαι τις τσοντες οταν επεμβενουν μαυροι.Ειναι ψιχολογικο δεν ξερω γιατι.
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 18:56 @Sex
Οχι μονο τυφλωνει αλλα δημιουργει και καρδιαγκιακα προβληαματα... Ελατε ρε περα απο την πλακα δεν νομιζω να κανει κακο απο τοτε που θυμαμαι τον ευαυτο μου αυνανιζομουν πιο πολυ σε σχεση με τωρα κα δεν επαθα τιποτα.Ολα ειναι φημες ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αριθμος αυνανισμων
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 18:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σου σνεβει μια φορα και ο φοβος να μην σου να μην σου ξανα συμβει σε κανει να το βλεπεις στον υπνο σου.Απλα ξεχαστο γιατι ξερεις τι θες και αυτο που θες δεν ειναι οι αντρες οποτε χαλαρωσε.Πήγαινε στο θέμα: 8elo boi8eia
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 17:25 @Sex
Γιατι δεν ειναι καλο?Ο καθενας οσσες αντεχει κανει.Δεν ειπαμε και να το καψει καποιος ολη μερα αλλα ενταξι κακο δεν κανει αυτο ελυπε. Πήγαινε στο θέμα: Αριθμος αυνανισμων |