Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 17:11 @Sex
What???Σοβαρα πλακα κανεις ετσι? Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 17:09 @Διάφορα
Κοιτα αυτα τα χαπια που ανεφερα κανουν δουλεια . Το κακο ειναι οτι σε κραταν μονο 1-2 ωρες μετα γινεσαι χαλια. Και το χειρωτερο ειναι οτι δεν κανει να πινεις πολλα γιατι φερνουν υπνιλια.Ουτε εγω ξερω τι να κανω.Απλα περιμενο το καλοκαιρι να φυγη αυτη η ανοιξη επιτελους να ηρεμησω. Πήγαινε στο θέμα: αλεργια στην γυρη
Μήνυμα στις 26/4/2010 στις 22:24 @Κλάψιμο
Αντωνης Ρεμος Είσαι όλα ο,τι έχω και δεν έχω σου φωνάζω άκουσέ με δεν αντέχω άλλος να φιλάει τα χείλη που φιλούσα εγώ δεν υπάρχει λόγος πια να ζω μονάχος είμαι σαν το κύμα που το σπάει ο βράχος μου 'δωσες ζωή και έλα πάρ' την πίσω σε παρακαλώ. Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 26/4/2010 στις 21:49 @Διάφορα
Zirdex χαπακια κανουν θαμβατα.Και εγω τα ιδια και αυτα με κρατανε.
Πήγαινε στο θέμα: αλεργια στην γυρη
Μήνυμα στις 25/4/2010 στις 12:53 @Sex
να το θεσο αλιως.Οταν απο μολις 3 χρονων(σκατο δηλ) πας στον κουρεα και σου ξυριζει ολο το κεφαλι και τωρα εισαι 14-15-16-17 χρονων αντρας αναπτυγμενος.Τι σε κανει να νομιζεις οτι αμα ξυριστεις εκει θα σταματισει η αναπτυξη?Μην τους πιστεψεις οπιους στο λενε.Ισα ισα δουλεψε τους και πες ναι εχω ξυριστει και εχεις δικιο δεν εχω αναπτυχθει αλλο.Και θα τους τρομαξεις και θα τους κανεις να μην ξυριστουν ποτε.Απλα μην ασχολησε με λιγα λογια. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 25/4/2010 στις 12:44 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι σε αυτην την υλικια προτοιμουν μεγαλυτερους η και ατομα που το παιζουν δειθεν του δρομου ,μηχανοβιοι ,αστερες του γκραφιτη και ολλα τα σχετικα.Και ομως αυτο δεν ειναι και τοσο κακο γουστα ειναι αυτα. Και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ετσι ειναι.Απο κει και περα ειναι στο χερι σου.Βαζω στοιχημα οτι δεν ειναι ολλες ετσι(δεν μπορει να ειναι ολλες ετσι).Αυτο το εχω εχω συναντισει και εγω στο δικο μου σχολειο. Και εχω παρατηρισει κατι.Οταν μια κοπελα ειναι πολυ ωραια προτοιμα να κανει σχεσει με ατομα που ειναι διαφορετικα με τον Α η Β λογο.Για αυτο ειναι δυσκολο καποιος οπως εσυ εγω η ο οποιοσδηποτε που δεν θελει να γινει "Μαγκας" για χαρη τους να κανει κατι μαζι τους. Τωρα θα γυρισω στο θεμα μου.Οπως σου πα πιο πανω δεν υπαρχει καμια περριπτωση να ειναι ολλες οι κοπελες γυρο σου ετσι.Υπαρχουν κοπελες που να μην ειναι τοσο ωραιες σαν και αυτες αλλα αμα πλησιασεις εστω φιλικα μια απο αυτες και γνωριστητε, αυτες θα ειναι το μεσο να γνωρισεις αυτες που πραγματικα θες χωρις να κανει απαρετητα σχεση μαζι τους απλα να περνας καλα μεχρι να σε γνωρισουν και με τις αλλες(που τις θες για σχεση).Στην πορια βεβαια μπορει να καταλαβεις οτι αυτες οπου δεν ειναι ετσι οπως τις αλλες που θες(οχι απαρετητα λογο εμφανισεις γιατι μπορει να ειναι και ωραια)να εχουν να σου προσφερουν περισοτερα και να περναςς καλυτερα μαζι τους. Ισως να ηταν λιγο περδεμα ο μονολογος ελπιζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να βρω κοπελα
Μήνυμα στις 24/4/2010 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι ετσι οπως τα ειπε Pelvic_Thrust .Δειξε στην κοπελα οπου εχεις στοχεψει οτι την θες με εμμεσο τροπο οτι σου αρεση γνωρισε την λιγο.Βγειτε για λιγο καιρο να γνωριστητε καλυτερα,να περασεται καλα.Και αμα ειναι να γινει κατι μεταξι σας θα εκδηλωθει σε τετιες στιγμες.Χωρις πολλα λογια μονο λιγο χρονο(πολυ λιγο). Πήγαινε στο θέμα: πως?
Μήνυμα στις 21/4/2010 στις 18:03 @Sex
Προχωρα και πριν.Γιατι αμα η απαντηση της ειναι θετικη θα σε βοηθησει πολυ και στις πανελληνιες.Εσυ πως το βλεπεις εχεις ελπιδες? Ενα θα σου πω δεν ξερω αμα θα παιχτει η οχι κατι μεταξι σας παντος απο την στιγμη που μια κοπελα ασχολητε μαζζι σου δεν της εισε αδιαφορος. ![]() Πήγαινε στο θέμα: κολλημα με κοπελα!
Μήνυμα στις 21/4/2010 στις 17:58 @Διάφορα
Κατσε αλλο γενικα το συγκροτημα Beatles και αλλο ο Lennon.Κρινουμε σαν συγκροτημα.Ο Lennon μονος σαν καλητεχνης ειναι αξιοθαβμαστος.Μην ξεχναμε το Imagine που αφισε εποχη.Και η beatles ανοειτε πως ηταν αρκετα και ειναι ας εχουν διαλιθει ακομα και τωρα καλοι απλα εγω προτοιμο Queen για τον παραπανω λογο.
Πήγαινε στο θέμα: Queen or Beatles?
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 22:43 @Sex
Οχι ρε συ σηπτικο βοδι.Το οτι ειδε αντρα στον υπνοτου και ηρθε σε ονειρωξη δεν παει να πει οτι ειναι gay ουτε οτι ειναι η κρυφη του φαντασιωση.Απορο δεν σου εχει συμβει ποτε να ερθεις σε ονειροξη βλεπωντας στον υπνο σου κατι ασχετο?Εγω ειχα δει οτι ημουν στην πισινα του κολιμβιτιριου μου και επαθα ονειροξη αυτη την στιγμη.Παει να πει οτι ειμε ερωτεβμενος με πισινες?Εχω δει και με αντρα αλλα σε διαβεβεωνω σε καμια περριπτωση δεν μου εχει περασει απο το μιαλο να κανω κατι με αντρα ετυχε .Απλα εχει πολυ ανχος για καποιο λογο και βλεπει συχνα στον υπνοτου αντρες και τον πιανει πανω εκει. Δεν σου επιτιθομαι απλα μου φανηκε λιγο σκληρο αυτο που ειπες .(ΣΥΓΝΩΜΗ)γνωμη σου. Νικολακι χιλια δυο μπορει να ειναι οχι μονο το μεγεθος αλλα και αλλα. Πήγαινε στο θέμα: 8elo boi8eia |