Μήνυμα στις 30/8/2014 στις 11:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανησυχείς καθόλου. Πολύ καλό το μέγεθος και θα μεγαλώσει και αλλο σίγουρα.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους 14 χρονών
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 23:30 @Flame
Καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες. Και εγώ νιώθω έτσι μερικές φορές. Η ζωή είναι όντως δύσκολη και παράξενη. Σκέψου πόσο περίπλοκη την έχουμε κάνει εμείς οι άνθρωποι. Είναι μάταιο να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα καθώς όσο μακριά και να φτάσουμε πολιτισμικά είναι στη φύση μας να αλληλοκαταστρεφόμαστε. Ο άνθρωπος ως είδος έχει ξεφύγει αρκετά πιστεύω από αυτό που πραγματικά είναι. Είναι αξιοθαύμαστο το ότι διαφέρουμε τόσο πολύ με τα ζώα και όμως έχουμε κάτι τόσο κτηνώδες στο αίμα μας. Η ζωή είναι δύσκολη αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει όμορφη. Σίγουρα όλοι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γίνουμε αθάνατοι. Πρέπει όταν φύγεις να έχεις αφήσει πίσω σου κάτι που θα μείνει. Να θυμούνται το όνομά σου όταν δεν υπάρχεις πια. Αυτό είναι πραγματική αθανασία. Να έχεις ζήσει μια ζωή γεμάτη και να έχεις αφήσει τον κόσμο λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκες. Για αυτό το λόγο υπάρχουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Για ποιο λόγο υπάρχουμε;
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 15:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όντως η Tori Black είναι πολύ δημοφιλής και προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες και ομορφότερες πορνοστάρ. Και θα μου άρεσε να βλέπω τσόντες με την κοπέλα μου. Γενικά αν μια κοπέλα βλέπει τσόντες δεν με πειράζει, αντίθετα το βρίσκω καυλωτικό.Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες!!
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 15:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να είσαι πολύ ευλίγιστος. Λίγοι μπορούν να το κάνουν. Μπορείς να σκύψεις μπροστά και να το προσπαθήσεις ή να ρίξεις το βάρος σου προς την πλάτη σαν να είσαι έτοιμος να κάνεις κωλοτούμπα. Τέλος πάντων καλή επιτυχία.Πήγαινε στο θέμα: Γλύψιμο πέους
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 17:08 @Sex
Όχι δεν έχει σχέση η περιτομή με τη στύση. Και επίσης δεν θεωρείται πρόβλημα αυτό. Ο καθένας έχει διαφορετική στύση. Εσένα μπορεί να μην είναι τόσο σκληρό ίσως επειδή αυνανίζεσαι συχνά. Προσπάθησε να Υο αποφύγεις για λίγες μέρες. Έχεις ανάπτυξη ακόμα εξάλλου και το πέος σου θα γίνει πιο σκληρό. Μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΡΙΤΩΜΗ ΣΤΥΣΗ
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 17:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ε τότε απάντησες μόνος σου στην ερώτηση σου. Δεν εισαι bisexual. Όλα καλα.Πήγαινε στο θέμα: Bisexual ???
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 20:41 @Sex
Είναι καθαρά στο μυαλό σου. Οι ορμόνες φταίνε καθαρά, αλλά ακόμα και αν είσαι bi δεν είναι κακό. Αν συνεχίσει η κατάσταση μπορείς να πειραματιστείς. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν σου αρεσει ή όχι. Αλλά συνήθως όλοι περνάνε μια τέτοια φάση. Μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: Bisexual ???
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 14:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά πιστεύω από τα 17 και μετά γιατί τότε είναι ώριμος εγκεφαλικά ο άντρας για σεξΠήγαινε στο θέμα: Se poia hlikia?
Μήνυμα στις 14/8/2014 στις 09:24 @Sex
Εμένα προσωπικά μου αρέσει να μη λέει τίποτα. Απλά να φωνάζει και να νιώθω την κομμένη της ανάσα. Τώρα μερικοί τη βρίσκουν όταν ακούνε "γαμησε με", "γαμιά μου", "πουτσαρά μου", "σκίσε με την πουτάνα" κλπ που εγω τα θεωρώ τραγικά.
Πήγαινε στο θέμα: Βρώμικα λογια..
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 13:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχουν μεγέθη ανάλογα με τα εκατοστά. π.χ. προφυλακτικά για 15 εκατοστά, για 17 εκατοστα κλπ. Υπάρχουν όμως τα κλασσικά που ειναι κατάλληλα για ποικίλα μεγέθη, και τα xl που είναι για πολύ μεγάλα πέη. Οπότε το αγόρι σου θα χρειαστεί τα κανονικά.Πήγαινε στο θέμα: μεγεθη προφυλακτικων |