Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 20:44 @Sex
Δεν ξερω...Ηρεμησε και πες μας σε καμια βδομαδα τι εγινε με την περιοδο.
Πήγαινε στο θέμα: ποτε θα μου ερθει περιοδος
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 20:43 @Sex
Αυτα τα λεν ολοι οσοι εχουν κανει περιτομη στους αλους που δεν εχουν κανει.Γιατι το θεωρουν οτι ειναι πιο καλο να κανεις και ετσι ειναι. Παντος το μεγεθος και 1-3 ποντοι ειναι φημες.Η περριτομη ειναι καλη γιατι κρατας το πεος πιο καθαρο και το κανεις πιο ανεσθητο δηλαδη μεγαλωνει η αντοχησοθ στο σεξ.Τα περιμεγεθους τα ξεχνας. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 00:16 @Sex
Κατι πολυ απλο.Να διχνεις τους αλους αυτο που πραγματικα εισαι χωρις να φοβασαι.Να εκδηλωνεις τα συνεσθηματα σου.Με αλλα λογια να εισε ο εαυτος σου.
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεπήθηση
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 00:14 @Sex
Tοτε απλα περιμενε και θα σου ερθει.Αβριο μεθαβριο.Αμα περασει μια βδομαδα τοτε πρεπει να ανησυχης κατι κατι που μπορει να την επιρεασε. Εγω σε ρωτησα μηπως επαιζε και τον ενδεχομενο εγκυμωσυνης ,αλλα τωρα ειμε σηγουρος πως δεν παιζει κατι τετιο οποτε χαλαρωσε και περιμενε να δεις τι θα γινει. Πήγαινε στο θέμα: ποτε θα μου ερθει περιοδος
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 19:21 @Sex
Οχι δεν αλλαζει ο κυκλος σου.Σεξ κανατε με προφυλαξη?
Πήγαινε στο θέμα: ποτε θα μου ερθει περιοδος
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 14:32 @Διασκέδαση
Ρε παιδια τα ειδα ολλα εκτως απο τις φωνες των νεκρων.Το οποιο παιζει να το εχω δει και να μην το θυμαμε προτεινετε κατι που να ειναι πραγματικα για χεσιμο.Κατι ψυχολογικο που να εχει απογορευτει. Δεν ζηταω πολλα?(ΙΔΕΑ ΜΟΥ ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 14:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θες να πεις οτι εχει καθυστερισει ο κυκλος σου?Αν ναι ποσο?Πήγαινε στο θέμα: ποτε θα μου ερθει περιοδος
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 22:19 @Sex
Toτε αυτος δεν θα εβαλε η πρωτου βαλει θα την εβαλε να του παρει πιπα.Λολ...
Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 21:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Nα σου πω μια ιστορια που ειχε συμβει σε ενα παιδι φιλο του μεγαλου μου αδερφου που το δοκοιμασε αυτο πιστεψεμε θα ξεραθητε στο γελιο. Λοιπον εβαλε ο τυπος που λετε ξυλοκαινη στον πουτ... και αφησε την κοπελα να του να του παρει τσιμπουκι.Σιγα σιγα αυτη αρχιζε να μουδιαζει στο στομα και την πηγαν αμεσως στο νοσοκομειο νομιζωντας οτι ειχε εγκεφαλικο.Ουτε καν του πηγε στο μυαλο τι εφτεγε. το συμπερασμα ειναι οτι κανει πολυ καλα την δουλιατης αλλα μακρια απο το στομα.Λογικα θα επιρεαζει ομως και την εσθηση της γυναικας . Φιλε μου μια καλη λυση ειναι να παιρνεις βαθιες αναπνοες και να κρατιεσε να μην αφισεις τον εαυτο σου να τελειωσει.Να σφιγκεσαι. Σιγα σιγα θα το πετυχεις με τις προσπαθιες.Ενα αλλο κακο ειναι ομως οτι μπορει και να μην τελειωσεις και καθολου και να σου πριστουν τα μπαλακια επιδη θα τα καταπιεσεις πολυ.Φετος μου συνεβει πριν λιγο καιρο αυτο. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 17:38 @Διάφορα
Φιλε εγω ημουν κολιτος με ενα με ενα παιδι τον χ ας πουμε απο την πρωτη δημοτικου.Μεχρι Την πρωτη γυμνασιου πεναγαμε μια χαρα μεχρι που καποιος του εβαζε λογια οτι τον βριζω πισω απο την πλατη του ιδια περριπτωση με εσενα.Αυτο το παιδι που λες ηταν και ειναι ενα φλορακι του σχολειου που δεν τον κανουν παρεα γιατι λει διαρκως ψεματα για να κανει εντυπωση.Τεσπα οταν το εμαθα το σαπισα στο ξυλο και του ειπα οτι αμα το ξανακανει θα ερθουν και χειροτερα. Απο τοτε εγω μιλαω μονο περιστασιακα με τον πρωην κολιτο μου γιατι τσαντιστικα που ενο ειμασταν μαζι τοσα χρονια δεν τολμησε να ερθει να μου πει ο ιδιος αν οντος εκανα κατι η οχι.Δεν εχω ξεκοψη μαζι του ο χ μου ειχε ζητησει και συγνωμη γιατι καταλαβε οτι ηταν λαθος αλλα δεν γουσταρω πολλα πολλα με τετια ατομα.Δεν το περιμενα αυτο ποτε.Και κραταω μια πισινη.Κατα την γνωμη μου αμα μαθεις οτι εχει γινει κατι αναλογο φιλε απλα ξεπερασε τον και βρες αλλον κολιτο δεν αξιζει να ασχολησε με τετια ατομα γιατι αυτα εχουν μεγαλο προβλημα. Παιδια επιδη τυχενει ακοκομα να ειμε στην ιδια ταξι με αυτον τον φλορο που εκανε την μαλακια ακομα και τωρα που εχουν περασει 3 χρονια ειπε σε καινουρια παιδια που ειχαν ερθει οτι ειμε τρελος και οτι χωρις λογο εκει που καθοταν του εσκασα μπουκετο.Εχουν το θρασσος και δεν λεν πριν τι εχουν κανει μονο να μειωνουν τον αλλον αλλα αργα η γρηγορα η αληθεια μαθαινετε.Ακομα τον εχω ακτη οπως και αλλα παιδια.Παρετραπηκα λιγο τσαντιστηκα καθως εγραφα συγνωμη. Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά |