Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 23:18 @Sex
Εμενα 9 σε χαλαρωση και 8 σε στυση. χαχαχα. Πλακα κανω 9 σε χαλαρωση και 7 σε στυση. ΟΜΓ Ρε φιλε ειναι απολυτα φυσιολογικο.Υπαρχουν δυο κατηγοριες πεων. Η μια ειναι που ειναι μικρο σε χαλαρωση 6-10 cm και μετα σχεδον δυπλασιαζετε.Και η αλλη ειναι που ειναι μεγαλο σε χαλαρωση και μετα απλος σκληρενει και περνει δυο τρεις ποντους παραπανω. Εγω ανοικω στην πρωτη μου ειναι περιπου 10 νομιζω σε χαλαρωση και σε στυση γυρω στα 14 παιζει και 15.Τελεφτεα φορα που μετρηκα ηταν 14,και κατι cm (Αρχες του χρονο νομιζω). ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Megethos se xalarosi kai stusi
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 01:07 @Sex
Αναλογα ποσο ξεπεταγμενη ειναι η κοπελα.Παντος τα κοριτσια που κανουν απο τα 12κατους (πρωτη γυμνασιου) πριν καλα καλα τους ερθει περιοδος μην νομιζεις οτι ειναι και οτι το καλυτερο.Γιατι η τις αναγκασαν η με συνχωρειτε για την λεξη ειναι πουτ...κια.Συνυθος οι περρισοτερες αρχηζουν απο τα 14-17+ τοτε που αρχηζουν και οι σοβαρες σχεσεις. Αλλες που φοβουντε και θελουν η πρωτη τους φορα να ειναι οσο πιο καλη γυναιτε μπορει να περιμενουν και μεχρι τα 20-30+ μεχρι να νιωσουν πιος ειναι ο καταλυλοτερος για να τις ξεπαρθενεψει.Μεσος ορος κατα την γνωμη μου 14-17+. το 5% αρχιζει στα 12-13 . το 55% αρχιζει στα 14-17+ το 40% αρχιζει στα 20-30+ Το ποσοστο στα εκατο κατα την γνωμη μου. ![]() Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 00:58 @Sex
Αμα ηταν κολιτη της πιθανον να μην ετρεχε τιποτα μεταξι σας γιατι απλα ειναι κολιτες και δεν ειναι σωστο. Αν και παλι η κολιτη της σε γουσταρει και κανει κατι μαζι σου κ πρωην πυθανον να μην της ξαναμηλαγε. Αν η πρωην σου ειναι πολυ απλος τυπος καλος ανθρωπος και δεν εχει ταμπου το πολυ πολυ και να μην την ενδιεφερε καν.Συνηθος ομως αυτο ειναι μια καλη αιτια να χαλασουν οι σχεσεις μεταξυ των δυο κολιτων. Να παψουν αν ειναι φιλες. Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 00:55 @Διάφορα
Tιποτα να μην κανεις αυτος πρεπει να νιωθει ετσι οχι εσυ.Ξεκολα δεν εγινε τιποτα απο αυτο στην ζωη σου θα γνωρισεις χιλιαδες ατομα που θα αξιζουν περισσοτερο.Μην κοιτας το τωρα(που και τωρα καποιον θα βρεις) Σκεψου και αργοτερα οταν μεγαλωσεις.Μονος δεν μενεις εκτως αμα το επιλεξεις. Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά
Μήνυμα στις 13/5/2010 στις 22:53 @Sex
Δεν το εχω δοκοιμασει.Αλλα λογικα θα ειναι το ιδιο με το να βλεπεις τσοντα σε καυλωνει σε ικανοποιει αλλα δεν πρεπει να ξεχνας οτι κοιτας απλα μια οθονη.Γιατι καλος η κακος μια εικονικη πραγματικοτητα ειναι μονο τιποτα αλλο. Πήγαινε στο θέμα: cyber sex
Μήνυμα στις 13/5/2010 στις 22:49 @Διάφορα
Ρε φιλε πες του ενα οκ και παρατατον.Τι παει να πει δεν υπαρχει χρονος. Κανε παρεα με αλλα παιδια και θα δεις πως θα ερθει να σου μιλαει παλυ αλλα μετα να του κοψεις τον αερα τιποτα να μην ειναι οπως πριν. Σορυ κιολας αλλα αυτο που σου ειπε ηταν η μεγαλυτερη παπαρια.Δεν υπαρχει χρονος ελεος.Ενταξι ειναι η εξετασεις ειναι διαφορα που μπορει να δινει το παλικαρι αλλα δεν ειναι δικαιολογια αυτο λιγο χρονο βρισκεις αμα θες. Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά
Μήνυμα στις 13/5/2010 στις 11:26 @Sex
To ειπες και μονος σου για να χαλαρωσεις στο ειπε.Εξαλου ρε συ αντε και να μεγαλωνε και αλλο.Θα το εβλεπες απο την πρωτη μερα.Λοιπον ξεχνα το μεγεθος το θεμα ειναι να λειτουργει απο κει και περα δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 20:54 @Sex
Ναι ρε φιλε αλλα με προφυλακτικο ηδη δεν νιωθεις τιποτα.Ειναι καπως καταπιεστικο. Πήγαινε στο θέμα: Κανενα κολπο για δια διαρκεια σεχ περισσο
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 20:53 @Sex
Εγω ειμε 16 στα 17 και στα ποδια εχω παρα μα παρα πολυ λιγες για την υλικια μου.Ακομα καισ τις μασχαλες να σου πω δεν εχω βγαλει ακομα.Αλλα ολλες οι κοπελες μου εχουν πει οτι τους αρεσει που δεν εχω πολλες τριχες.Και στο πουτ,,, μου που εκει εχω υπερβολικα πολλες καθε βδομαδα τις ξυριζω. Ηρεμησε παρε τους στην πλακα απλα τους φενετε περιεργο και πυθανον να ζηλευουν.Απλα ακομα δεν εχουμε αναπτυχθει πληρος.. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στα πόδια help plzz
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 20:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πριν βαλεις δακτυλο παιζε γυρο απο την περιοχη.Τριβετην γυρο απο το μουν..μετα πηγενε να βαλεις δακτυλο αλλα να απομακρινεσαι αποτομα .Αυτο το παιχνιδι τις καυλωνει παραπολυ.Γιατι εκει που την καυλωνεις και περιμενει το δακτυλο εσυ αποτομα φευγεις και αυτο το γεγονος την καυλωνει παραπολυ.Μετα γλυψτην και καντης οτι θες.Θα ειναι ετοιμη για ολλα. Πήγαινε στο θέμα: κολπα απανω στο σεχ |