Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω φιλε μου τους εκδηκουμε αλλα εχω το ελλατομα μετα να εχω τυψεις ακομα και εχω δικιο οσο και κακο να μου εχουν κανει.Ναι αλλα ναι το εχω νιωσει.Γενικα τα εχω καλα με ολους απο το περριβαλλον που συναναστραφομαι και προσπαθο να κραταω καλες σχεσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Εχθροι
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 17:28 @Ftou.gr admin
Αμα γινοταν αυτο θα κανονιζαμε και αν βγαιναμε με τα παιδια.Eδω μεσα περναμε πραγματικα καλα!!!:P Aστειευομαι. Δεν εχεις δει στην αναζητηση του στο google που λεει ftou.gr - Best served ice cold (Anticommunity) Πήγαινε στο θέμα: pm σε χρηστη
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 09:25 @Sex
Eμενα δεν τα εχουν προσεξει ποτε η και αν τα εχουν δει δεν μου εχουν πει τιποτα.Οχι ρε δεν προσευχεσαι τα απλα δεν τους δινεις σημασια και τα ξεχνας.
Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 18:53 @Sex
Εγω 14 και νομιζω πως ειναι ο μεσος ορος απο 13-18 στους Ελληνες. Σωστος ο Σηπικό Βόδι.Ενταξι ειπαμε στην Ελλαδα δεν νομιζω να ειναι παρανομο κατω τον 15 σε αλλες χωρες ναι εδω παντος οχι.Ενταξι παιζει να σε κραξουν και λιγο αλλα δεν νομιζω δεν ξερω να απαντησω σε αυτο με σηγουρια :P. Πήγαινε στο θέμα: στατιστικά ηλικιών
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 15:50 @Sex
Ετσι ειναι συμφωνω ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ανοιγουν τα κοριτσια με το πολυ σεξ?
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 13:58 @Sex
Aμα θεωρησε παχυσαρκος χωρις να σε προσβαλο ενοω παραπολυ πανω απο το φυσιολογικο βαρος για το υψος σου ναι.Αν απλα εχεις λιγο παραπανο κιλακια και θεωρησε απλα χοντρουλης με την καλη ενια οπως ολοι μας οχι δεν παιζει ρολο. Πήγαινε στο θέμα: κιλα
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 23:44 @Sex
Για να ερθει μια κοπελα σε οργασμο θελει να ειναι χαλαρη και να μην σκεφτεται αν θα τελειωσει αυτη την φορα η οχι.Απο την στυγμη που εχει καρφωθει αυτο το πραγμα στο μυαλο σου βαζω στοιχημα οτι δεν παει το αγορισου να κοπανιεται και να λιωνει ορες πανω σου σε οργασμο δεν θα ερθεις με τιποτα.Σε αυτο πρεπει να βοηθισεις και λιγο και εσυ μην ριχνουμε ολο το φτεξημο στο αγορι σου.Και σε καμια περιπτωση δεν μπορει κανεις απο δω να τον λεει αχρηστο η ανηκανω να ευχαριστησει κοπελα η ακαταλληλο γιατι ολοι μας εχουμε βρεθει στην θεση του και εχουμε νιωσει απογοητευση επιδη δεν τα καταφεραμε βαζω στοιχημα για αυτο.Οποιος το αρνηθη θα ειναι μεγαλος ψευτης.Αν και παλι νομιζεις οτι το αγορι σου μπορει να κανει κατι γιανα σε κανει να νιωσεις ανετα η να σκευτεις πιο εσιοδοξα ζητα του το.Πρεπει να περνουμε και εμεις το ρολο του ψυχολογου καθε φορα.Το μονο συγουρο ειναι οτι αν δεν παψεις να το σκευτεσαι αυτο οργασμο δεν θα εχεις. Παιξτε λιγο πιο πολυ πριν γινει οτι γινει ειναι μια καλη αρχη για να ειστε χαλαροι και ετοιμοι για ολλα και οι δυο σας. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 23:33 @Sex
Ναι ειναι δυνατον αλλα πολυ σπανια.Το μεγεθος σου για την υλικια σου ειναι μια χαρα .Οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι το ξαναλεω στα περι μεγεθους.Αυτο πρεπει να ειναι το τελεφτεο που πρεπει να ενδιαφερει εναν αντρα.Τι να πουν αλλη που εχουν πραγματικο προβλημα που το πεος τους σε πληρη στυση φτανει με το ζωρη τα 3 και 4 cm. Μπες στην θεση σου.Και ακομα χειρωτερα τους αλους που το εχουν και δεν λειτουργει.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος απλα χαλαρωσε.Λεγε και εσυ ψεματα εκτως αμα θες να γινεις ακομλπεξαριστος και απλα να μην ασχολεισε και να τους περνεις ολους στην πλακα. Πήγαινε στο θέμα: posa cm prepei na exei ena peos
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 23:26 @Sex
Αναλογα ποιος θα τους τυχει και με ποσο συχνωτητα και προσοχη το κανουν.Παραδειγματος χαρη καποια που το κανει συχνα και της αρεσει το βιεο σεξ οπως οι περρισοτερες ειναι λογικο αμα το κανει συχνα χωρις να προσεχχει να ειπεστι μια χαλαρωσει.Και βεβαια αμα το κανει με καποιον που εχει υπερβολικα μεγαλο μεγεθος δεν ενοω 20 η 22 cm σε μακρος ενοω πολυ παχυ.Αμα το κανουν συχνα κατω απο αυτες τις προηποθεσεις ναι θα υποστουν ενα ανοιγμα ας το πουμε αλλες φορες δεν παρατηρειτε αλλες ομως βγαζει ματι.
Πήγαινε στο θέμα: Ανοιγουν τα κοριτσια με το πολυ σεξ?
Μήνυμα στις 14/5/2010 στις 23:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κατι μικρα ασπρακια που δεν διακρινονται ευκολα και ειναι πανω στο κοκινο καπου οχι στο κεφαλι στο πετσακι.Ειναι πολλα διπλα διπλα?Αμα ναι το εχω και εγω και αλλα τρια ατομα στο φορουμ εχει συζητηθει τρεις φορες και δεν ειναι τιποτα.Εγω πηγα στο γιατρο και μου ειπε ειναι υπερτροφικοι αδενες και μπορει να φυγουν μπορει και οχι εχει σχεσει με την κυκλοφορια του εματος τιποτα ανισιχιτικο και δεν σε επιρεαζει σε τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια |