Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 13:57 @Flame
Ελεος εγω νομιζα οτι ηταν καποιος νομος στο forum ειμε ελεος αυτο εχω να πω.Λολ... Πήγαινε στο θέμα: Λοιπον...
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 13:55 @Sex
Nα σου πω την αληθεια σημβαινουν αυτα.Χουφτονε την κανωνικα και αμα γινει τιποτα τετιο και σου σηκωθεικαι το καταλαβει πες της οτι αυτη οφειλεται για αυτο.Με πονηρο τροπο για να την βαλεις και σε σκεψεις για κατι παραπανω την αλλη φορα.Δεν σου λεω να το κανεις επιτιδες απλα αν τυχει αν ξερεις πως να αντιδρασεις.Φυσιολογικα χωρις να διξεις ντροπη.Λογικο ειναι να γινεται οτι γινεται οταν ερχεσαι τοσο στενα με μια κοπελα.Να εισε χαλαρος και να μην εχεις τετιες ανισιχιες. Αστο και οτι γινει. Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 12:29 @Flame
Δεν εχω ιδεα μια συντομη ερευνα στο google κατι για σαδιστες και μαζοχιστικα (ακυρο τελειος) εβγαλε.Δεν ξερω και εχω απορια και εγω.
Πήγαινε στο θέμα: Λοιπον...
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 12:21 @Διάφορα
Ακου να δεις πως εχει.Εγω δεν μπεικα καν στο κοπο να το δω ολοκλειρο το προγραμα για τους εξης λογους. α)Το παιχνιδι ειναι γενικα αδικο. β)Ο καθενας ψιφιζει την χωρα με βασει τους συναισθηματικους δεσμους που εχουν οι ανθρωποι μεταξυ τους και οχι με την αξια του τραγουδιου. Για αυτο η κυρπος και η αλβανια μας εδωσε 12καρι και εμεις στην κυρπο 12 αντιστηχα.Κατι τετιο εγινε και με τις αλλες χωρες μεταξι τους. Κατι αλλο ρε παιδια πρεπει να χαιρομαστε κατακαποιο τροπο που δεν κερδισαμε γιατι βρισκομαστε σε οικονομικη κριση πιος θα πληρωσει ολλα τα εξοδα για του χρονου?Εμεις σωστα?Και τι θα πουμε δεν μπορουμε διοτι βρισκομαστε σε κριση?θα γινουμε ρεξιλι στην ευρωπαικη ενωση . Τεσπα θεωρω οτι επρεπε να ειμασταν στην θεση στην top 5 μας αξιζε γιατι ειναι σχετικα καλο τραγουδι και πειραμε μερος με ενα ελληνικο επιτελους.Ωστοσο η διαφορες μεταξι τον χωρον πιο πανω απο εμας ηταν 1,2,3,4 ποντους σιγα. Πήγαινε στο θέμα: Eurovision 2010
Μήνυμα στις 29/5/2010 στις 20:20 @Διάφορα
Kαλος τοτε.Αυτο θα κανω.(τωρα θα σου ελεγα κατι αλλα ειπες να μην το ξαναπω)το μονο που θα σου πω ειναι οτι με καλυψες και να σε καλα! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 29/5/2010 στις 14:16 @Διάφορα
![]() ![]() Εγω εβαλα μετα το μπανιο χτες και πριν παω για υπνο. Και πριν λιγο.Καθε ποτε πρεπει να βαζω nounou?Τι νομιζεις? Ευχαριστω για 4 φορα!Ξανα εκ των πρωτερων. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 23:05 @Διάφορα
Κανω καλη διατροφη δεν σημενει οτι τροω λιγο.Δεν τροω τιγανιτα και κακο λιπος.Επισης ακολουθο διατροφη απο το γυμναστηριο για να παρω μεχρι και 9 κιλα ακομα.Για μυικη μαζα.Τεσπα ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε οτι το baby oil ειναι το καλυτερο και δεν στιχιζει τοσο. Και πηγα και πειρα και εβαλα τωρα θα δω τι αποτελεσμα θα εχει. Ενας θεος ξερει.Αλλα ενταξι δεν με πολυ ενδιαφερει αμα φυγουν η οχι δεν ειναι και τοσο τραγικες απλα με φρικαρε που τις παρατηρησα. Φυγουν δεν φυγουν σαμπως θα καθεται μια κοπελα να κοιταει εκει τι δουλια εχει?χεχεχε Ευχαριστω ολους καλυφτικα πληρως. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 15:49 @Sex
Στην περριτομη φιλε μου δεν κοβουν μονο αυτο.Αλλα ολο το πετσακι περιμετρικα.Και αυτη η κλωστη που λεω μπορει να κοπει απο την σεξουαλικη επαφη.Ετσι λοιπον.Και γενικα οσους εχω ρωτησει αυτο μου λενε οτι θεωρειτε στον αντρα ως σημειο παρθενιας. Για δες εδω. http://www.sott.net/image/image/s1/22954/full/circ00.jpg http://static.howstuffworks.com/gif/circumcision-1.jpg Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 12:09 @Sex
Δεν σε ειπε γκει απλα το φανικε καπως αστειο και σου απαντησε με πλακα. Η κλωστουλα ειναι το σιμειο που αμα κοπει χανει ο αντρας την παρθενια του.Δηλαδη πολυ απο εμμας που εχουν παει με κοπελα και δεν τους εχει κοπει (εμενα δεν μου εχει κοπει) ειναι πρακτηκα ακομα παρθενοι αλλα θεωρητηκα εμπειροι.Σας περδεψα?Το ξερω! χεχεχε ![]() Τιποτα να σαι καλα. Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 12:04 @Sex
Κοιτα στεφανε ο αντρας αμα εχεις παρατιρισει την γλωσσα σου εχει μια κλωστη σωστα?Ωραια.Κατι τετιο εχει και στο κεφαλακι (βαλανο) του πεους σου απο την κατω μερια και το βλεπεις οταν τεντωνεις το πετσακι.Λοιπον αυτος ειναι ο "παρθενικος υμενας" αντιστιχα στον αντρα αλλα προσωχη δεν τον λες υμενα στο εβαλα σε εισαγωγικα για να καταλαβεις. Στον αντρα δεν σχιζεται ευκολα και μπορει να πεθανει και ακομα να μην εχει σχιστει.Αντιθετα στις γυναικες ειναι πολυ εβστητος και σχιζεται με το παραμικρο.Υπαρχουν εξερεσεις και στις δυο πλευερες βεβαια. Μια γυναικα να εχει ελαστικο υμενα και να μην σχιζεται ευκολα και ενας αντρας να εχει λεπτη και οχι ελαστικη κλωστη και να σχσιστει. Ενταξει ρε παιδια μην την φατε και την κοπελα του το εθεσαι ετσι για να καταλαβει γιατι δεν ξερει το παιδι και θελει απλους ορους. ![]() Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας! |