Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 18:25 @Διάφορα
Σύμφωνα με το ύψος και την ηλικία σου πρέπει να είσαι 62 - 65 κιλά, οπότε θεωρείσαι αδύνατος.
Πήγαινε στο θέμα: Πόσα κι
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 18:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να μεγαλώσει, μπορεί και όχι. Μην ανησυχείς, είναι αρκετά μεγάλη.Πήγαινε στο θέμα: Ποσα εκατοστα πρεπει να την εχουμε
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 16:13 @Sex
Προσωπικά όχι, με ένα ντουζάκι ξεμπερδεύω. Το μόνο θέμα είναι να μην σου μπει στο μάτι ή να λερώσεις τριγύρω. Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 19:29 @Sex
Εγώ χύνω πάνω μου, ενώ φίλοι μου σε χαρτομάντιλα κτλ. Το πόσο συχνά εξαρτάται από τις καύλες αλλά συνήθως 4 -5 φορές την εβδομάδα.
Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 19:27 @Sex
Τον έχω 19 και σε λίγο γίνομαι 17. Αναπτύχθηκε αρκετά νωρίς.
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 14:50 @Sex
Προσωπικά σου λέω δεν με ενοχλεί. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ναρκομανείς και τις κανονικές πόρνες. Άνθρωποι που έκαναν λάθη είναι και αυτοί όπως όλοι μας. Αλλά δε νομίζω ότι γίνομαι σεξιστής όταν λέω ότι ντροπιάζουν το γυναικείο φύλο. Έχω ανοιχτό μυαλό και δε θέλω να κρίνω χωρίς να γνωρίζω κάποιον. Αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες. Αλλά νιώθω πως όσα έχουν κατακτήσει, ειδικά τον περασμένο αιώνα κινδυνεύουν από τι νέες γενιές. Οι γυναίκες έφτασαν και ίσως ξεπέρασαν τους άντρες σε κάποιους τομείς χάρη στο μυαλό τους, το θάρρος τους και την αγωνιστικότητα τους. Όταν όμως σήμερα η άλλη αντί να ντυθεί για να βγει έξω γδύνεται, δίνει το δικαίωμα στον κάθε ανώμαλο να τη δει ως ένα κομμάτι κρέας. Και μετά αναρωτιούνται κάποιες γιατί οι άντρες δεν τις πέρνουν στα σοβαρά. Και δεν το θεωρώ δικό τους λάθος μόνο. Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει μυαλά ποτέ και κυριαρχεί ακόμα η φαλλοκρατία. Είναι όμως θλιβερό να προχωρά το γυναικείο φίλο ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Πες με αν θες συντηρητικό, σεξιστή, φαλλοκράτη, ρατσιστή. Αλλά η γυναίκα που θα κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη μου θα είναι αυτή που σέβεται τον εαυτό της και τον αγώνα όλων των άλλων γυναικών.
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανει ακομα σεξ
Μήνυμα στις 4/9/2014 στις 02:44 @Sex
Με τη λέξη "πουτανάκια" δεν εννοώ ότι πηγαίνουν με πολλούς. Εννοώ ότι μια κοπέλα ντροπιάζεται για να κάνει σεξ με ένα αγόρι. Ντύνεται προκλητικά, μιλάει χυδαία, και καταλήγει να μοιάζει με πόρνη. Το με το πόσους θα παει μια κοπέλα είναι δική της υπόθεση. Αν θέλεις να μην γίνει γνωστό κάτι, δεν γίνεται. Άμα νιώθει ώριμη στα 15 ας το κάνει. Αλλά άμα πιέζεται από τον περίγυρο της να γίνει γυναίκα από μικρή ηλικία, και καταλήγει να συμπεριφέρεται σαν πόρνη, τότε κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα που κερδίζει το σεβασμό μου είναι αυτή που είναι σεξυ ακόμα και αν φοράει μπούρκα. Όχι αυτή που θα βγει με τον κώλο έξω και θα ντροπιάσει όλο το γυναικείο φύλο. Συγγνώμη αν ακούστηκα σεξιστής. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανει ακομα σεξ
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 18:47 @Sex
Όντως υπάρχουν άλλα δεν τα βρίσκεις εύκολα. Γενικά προφυλακτικά μεγαλύτερου μεγέθους έχω βρει μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά και σε λίγα σούπερ μάρκετ.
Πήγαινε στο θέμα: Προφιλακτικά
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 18:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όντως λες βλακείες. Μην βιάζεται να κάνεις σεξ. Όλες οι κοπέλες σήμερα βιάζονται και καταλήγουν να γίνονται πουτανάκια. Να είσαι περήφανη που είσαι η εξαίρεση. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να κανείς σεξ. Αν οι άλλες πηδοούνται από τα 15, δε σημαίνει πως πρέπει κΙ εσύ. Σχέσεις θα κανείς πολλές στο μέλλον. Όλα τα πράγματα στην ώρα τους. Αυτά.Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανει ακομα σεξ |