Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 15:36 @Διάφορα
Ουτε εγω εχω πολλες σιγα παρολο που ειμε 16 χρονον.Και απλα δεν τους δινω δικαιωμανα να ασχοληθουν γιατι δεν υπαρχει λογος.
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδιααα helpp plzz
Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 10:44 @Sex
Eιναι απλα δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα για να βγαινει αμεσος.Και εμεις οταν τραβαμε μαλακια αφου εχει βγει οτι βγει μετα συνεχιζει να βγαινουν κατι υγρα ακομα οτι εχει μεινει μεσα.Να σου πω τριχες γενικα στα ποδια (γενικα) εχεις βγαλει.Νομιζεις οτι σε σχεση με τα αλλα παιδια εισε αναπτυγμενος η μικροδιχνεις?
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 23:17 @Sex
Και εγω ημουν 5 εκτη δημοτικου.Κατι διαφανες εβγαζα.Καθυστερημενη εφηβια πρεπει να ειναι ρε φιλε.Απο την στιγμη που το κανεις δεν εχεις κατι κακο.Απλα περιμενε.
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 23:14 @Διάφορα
Εγω δεν ξερω τιποτα απο ποδοσφαιρο και οταν λεω τιποτα ενοω τιποτα.Παρολο που ειμε καλος σε αυτο.Δεν ειναι βαρετο να το παρακολουθεις?
Πήγαινε στο θέμα: φαβορη mundial
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 21:38 @Sex
Μην το αποκλειεις.Φοβασαι να πας σε γιατρο?Δεν ξερω πως ειναι αλλα ειμε σηγορος πως αμα φοβασαι να κρυψεις κατι απο οποιον δηποτε.Ο γιατρος εχει ορκηστει να μην βγαινει παραεξω φτανει να του το ζητησεις. Μεγαλη κοπελα εισε μπορεις να πας μονη σου χωρις να το πεις σε κανεναν. Γιατι αυτος ειναι ο μονος που θα σου απαντησει με σηγουρια το τι εχεις και μονο ετσι θα μαθεις τι μπορεις πραγματικα να κανεις. Ρωτα κοριτσια απο το φορουμ που εχουν παει σε γυναικολογο για οτι αποριες και φοβιες εχεις για αυτον και πως συμπεριφερεται. Λυπαμαι αλλα μονη λυση ειναι αυτη. Πήγαινε στο θέμα: γιατη βγανει αιμα ακομα
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 23:29 @Sex
Ισως εχεις ελαστικο υμενα.Με αποτελεσμα καθε φορα που το κανεται να μην σκιζεται τελειως.Και να επουλενεται με αποτελεσμα καθε φορα να πονας και να σκιζετε σινεχια.Καλυτερα πηγαινε στον γυναικολογο σου να εισε σηγουρη γιατι δεν παιζουν με τετια πραγματα μπορει αν ειναι κατι σοβαρο και οχι απλα ο υμενας.
Πήγαινε στο θέμα: γιατη βγανει αιμα ακομα
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 19:42 @Sex
Aφου σου ειπε το βρισκει φυσιολογικο αυτο ειναι καλο.Δεν εχει προβλημα ουτε ειναι πολλα πολλα.Τιποτα πες της.Θα το χειριστεις εσυ.Απλα με αστειο υφος πες της απλα ειναι δυσκολη η κατασταση γιατι εχω διπλα μου τοσο ωραια κοπελα.Τα γνωστα.Οχι ακριβως αυτο κατι δικο σου παρομιο εξαλου εσυ ξερεις τι χαρακτηρας ειναι και πως θα το παρει. ![]() Αν δεν της αρεσουν τα υπονοουμενα απλα πες της να μην κανει τιποτα η κατασταση ειναι στα χερια σου και αλλαξε κουβεντα. Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 19:16 @Sex
![]() Καλη σου επιτυχια και ευχομαι για το καλυτερο αποτελεσμα,που καλο θα ειναι μιας και εισε προσεκτικος και δεν βιαζεσαι. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 19:11 @Διάφορα
Ναι.Γιατι οχι?Αλλα μπορει να υπαρξουν και φορες να μετατραπει και σε ερωτικη σχεση περα απο την φιλικη γιατι τα αιτερονυμα(φιλοι ξε φιλοι) ελκονται.Γενικα ομως νομιζω πως υπαρχει φιλα μεταξι των δυο φιλων και υπερισχυει στον ερωτα ειναι πιο δυνατη απο αυτον. Πήγαινε στο θέμα: Αγορια&Κοριτσια
Μήνυμα στις 30/5/2010 στις 15:11 @Διάφορα
Ουτε να το φανταστω δεν μπορω.Xεχεχε, ![]() Πήγαινε στο θέμα: Eurovision 2010 |