Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 18:12 @Sex
Αμα εισε σιγουρος οτι ειναι ξηροδερμια.Βαζε baby oil.Ειναι απο τι μου εχουν πει το καλυτερο.Εγω βαζω καπου που εχω αρχες ραγαδων.Και ελπιζω στο καλυτερο.
Πήγαινε στο θέμα: Μικρες πληγες..
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 17:44 @Διάφορα
Αχχ τι ρομαντικο!!! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι θα ήθελες να γράφουν στον τάφο σου;
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 15:05 @Διάφορα
Να γραφει. The king's sleeping down here.So silence plz. Πήγαινε στο θέμα: Τι θα ήθελες να γράφουν στον τάφο σου;
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 14:57 @Sex
Ρε φιλε εισε σοβαρος.Θα μπεις απο πισω χωρις προφυλακτικο.Δεν κανεις κακο στην κοπελα αλλα σε εσενα.Οσο και καθαρη να ειναι η κοπελα στην πισω μερια ολοι αποφεβγουν να μπαινουν χωρις γιατι υπαρχει κυνδινος να κολισεις διαφορα απο τον πρωκτο.Μονο στις τσοντες εχω δει να μπαινουν ετσι.Εξαλου για αυτο θα πονας.Γιατι ερχεται η κλωστη στο κατω μερος του πεους σου σε επαφη με το δερμα της και τραβιεται και πονας.Δοκοιμασε με προφυλακτικο και θα με θυμιθεις.Δεν εχω μπει ποτε χωρις απο την πισω και για τον πονο και για την ασφαλια μου.Δεν ξερω για τους αλλους και θα ηθελα να μαθω ειναι η αληθεια. Α και αν μπεις χωρις ναμιζω θα σου σκιστει το πετσακι (η κλωστη ενοω εαν δεν εχεις κανει περιτομη και θα πονας γιατι οσο νανε απο την πισω πλευρα δεν θα γα...ας αργα αλλα γρηγορα.(Σκεψου το). Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατον να μπω μεσα της...
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 21:39 @Sex
Λοιπον. Για να μπεις απο την πισω πλευρα πρεπει να κανεις την κοπελα να εχει καυλωσει στη πισω μερια.Και αυτο το πετιχενεις ειτε την ωρα που της βαζεις δακτυλο απο μπροστα στο μου.. μεχρι να νιωσεις οτι βαζεις δακτυλο ανετα απο πισω ειτε τριβοντας την κολλ..τρυ. της χωρις να πας να βαλεις δακτυλο μεχρι να νιωσεις παλι οτι το πρωτο δακτυλο μπαινει ανετα.Αυτο ενοω να την καυλωσεις.Αφου βαλεις το πρωτο δακτιλο θα σφυξει και θα πρεπει να βαλεις με καπιες μικρες κινισεις και το αλλο δακτυλο και στην σηνεχεια το τριτο μεχρι να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα.Η κοπελα θα πονεσει αν δεν το εχει δοκιμασει ξανα.Αλλα δεν νομιζω να σε κοψει εφοσον τον αντεχει και της αρεσει.Οταν το συνιθιζει και μενει ανοικτη και χαλαρη η τριπα βαζεις καποτα και μπαινεις.Λοιπον τα δακτυλα δεν τα βαζει αμεσος παιζεις λιγο ενο εχεις βαλει το ενα, στην συνεχια βαζεις δευτερο και μετα τριτο αν χρειαστει και αντεχει η κοπελα.Αν δεν αντεχει βαλε απλα μεχρι και το δευτερο. Θα σου συνιστουσα να μην βαλεται λιπαντικο και να αλκεστητε στο προφυλακτικο γιατι το λιπαντικο αλιωνει το προφυλακτικο και μπορει να σπασει.Μπορει να βαζει και αυτη δακτυλο αν της αρεσει.αρκει αν της το πεις αν βλεπεις και ντρεπεται απο εσενα η διαφορα που μπορει να κανει.Πες της οτι θα βοηθησει την κατασταση. Καλη τυχη. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατον να μπω μεσα της...
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 13:21 @Sex
Μπα...Λογικο ειναι αφου σου σηκωνεται και δεν εκτονωνεσαι.Μου εχει συμβει και εμενα.Πηγαινε τραβα μια μαλακ.... μετα και δεν θα πονας. Οταν τελειωσεις αλλα κατα την διαρκεια μπορει λιγο. Πήγαινε στο θέμα: Geniki aporia
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 11:47 @Sex
Συχνο φαινομενο τα πρωινα.Εγω καθε πρωι πηγαινω στο μπανιο και ηρεμω. Οσο για τις τριχες παρε μια ξυριστικη μηχανη αυτες που ειναι για το κεφαλι ξερεις ποιες λεω και κοψτες σε οτι μεγεθος εσυ θες εγω αυτα κανω και εχω βρει την υγεια μου.Οσο για τις τριχες τις ξυριζω καθε φορα που βλεπω οτι μεγαλωνουν μεχρι ενα συγκεκριμενο μεγεθος. Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 21:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ενα + στο stefanos1996 μονο ο γιατρος θα σου απαντησει με σηγουρια.Θα σου συνιστουσα ενα απλο ουρολογο που ειναι ειδικευμενος σε αυτα τα θεματα.Μπορεις να πας σε ΙΚΑ η ΤΕΒΕ αναλογα το ταμειο που εισε γραμμενος. Πήγαινε στο θέμα: Μικρες πληγες..
Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 21:23 @Sex
Και εμενα ετσι μονο που ειναι προς το ροζ.Αλλα εχει και λιγο μοβ απο την κατω πλευρα.Παλιοτερα με ανισιχουσε και εμενα αυτο.Αλλα δεν υπαρχει λογος φυσικο ειναι το χρωμα.
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για βαλανό |