Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 23:10 @Διάφορα
Ποσο χρονων εισε?(αν θες απαντας) Πήγαινε στο θέμα: Τι δεν θα (ξανα) κανατε με τιποτα ?
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 16:21 @Διασκέδαση
Τι να πω?Ελεος...Αντιδραση της υλικιας ειναι αυτα!Δεν ειναι ολοι ετσι αλα φυσιολογικο ειναι μην παθιαζεστε ομως.Περα απο αυτο με την μπογια και τους τοιχους ολλα τα αλλα ειναι απλη αντιδραση ενως εφηβου που θα μπορουσε ο καθενας μας να το κανει.Και πιθανον αν εχει κανει καποιος κατι παρομοιο. Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 15:12 @Διασκέδαση
Axaxa!Ωραιος.Δεν με καταλαβες κανω τρελες αλλα οχι στο σχολειο.Γιατι ετσι νομιζω εγω ο καθενας εχει την αποψη του οτι πρεπει να εχω μια καλη εικονα στα ματια των καθηγητων.90 δεν ξερω καν αμα φτασω αλλα εχω χρονο πολυ ακομα μπροστα 16 χρονον ειμε!χιχιχι.Η αποψη μου ειναι οτι αμα αλλαξεις σχολειο θα χασεις πως να σου πω το χαρακτηρα σου.Ενω αμα μεινεις και σταθεις στο υψος σου αλλα με λιγοτερες τρελες θα το αναγνωρισουν και θα σε βοηθησουν.Οσο να μεινεις δεν τον πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις.Λοιπον καλη τυχη!!! Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 12:26 @Διασκέδαση
Eγω ειμε καλο παιδι.Τα παω καλα με ολους τους καθηγητες για να μην με εχουν στην μπουκα.Και να περνω καλυτερους βαθμους αν κυνδινεψω ποτε να μεινω.Αντιθετα ο μεγαλος μου αδερφος ηταν γνωστη μουρη στο σχολειο οταν τους αναγκειλα οτι ειναι αδερφος μου ελεγαν οχ τι θα τραβηξουμε.Αλλα τωρα λενε καμια σχεση αλλο καλουπι ο ενας αλλο ο αλλος!!!Μαλακιες εχω να κανω απο την πρωτη γυμνασιου (τωρα ειμε 1 λικυου) και οχι γιατι τους φοβαμαι αλλα απο αυτους εξαρταται ενας κολοβαθμος που θα σου καθωρισει το μελον.Αλλα αν και δεν τους το διχνω μερικους τους εχω αχτη. ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 6/6/2010 στις 15:51 @Sex
Oχι βεβαια.Ειναι διαφορετικα.Με το χερι τελειωνεις πιο γρηγορα. Αμα το κανεις με καποτα μπορει αν κανεις κανα 15λεπτο+ (εγω παντος με καποτα δεν νιωθω πολλα) αν οχι σε τρια με τεσσερα λεπτα το πολυ θα εχεις τελειωσει. Πήγαινε στο θέμα: πεος απορια
Μήνυμα στις 6/6/2010 στις 15:48 @Sex
Μιλατης και μαθε τι φοβαται.Και καντην αν σε εμπιστευτη για να σε αφησει να προχωρισεις.
Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατον να μπω μεσα της...
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 19:48 @Sex
Τους λευκους κοιτα οχι τους μαυρους ομως αυτη θα εχουν αλλο χρωμα.! ![]() ![]() ![]() Σωστος ο RnS cLIiKA. Αλλα δεν χρειαζεται να το δεις φυσιολογικοτατο ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Απορία για βαλανό
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 19:43 @Sex
Μην ξεφευγεται λεει μονο γαι αυνανισμο ελεος.Χερεται οτι ειναι προτημοτερο να μπαινεις σε κολπο παρα σε χουφτα.Το μονο που ζητησε το παλικαρη και πραγματικα εχω και εγω απορια ειναι μεθοδους για αυνανισμο. Αυτο με το πορτοκαλι ακουγεται καλο αλλα μεγαλη διαδικασια κατι πιο απλο?Για να επαναφερω λιγο το θεμα. Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 5/6/2010 στις 19:39 @Sex
Ρε αμα την καυλωσεις να στο πω ετσι.Η τρυπα απο πισω χαλαρωνει. Με το που ακουμπεις το δακτυλο σφυγκει(για καποιο λογο) και αμα το βαλεις ποναει.Πρεπει να ειναι χαλαρη.Εσυ πρεπει οταν ειναι χαλαρη να βαλεις αμεσως το δακτυλο οσο μεσα μπορεις να το κουνας μεχρι να χαλαρωσει αφου θα το συνιθιζει και μετα δευτερο (ασε το τριτο γιατι θα πεθανει στον πονο η συγκεκριμενη αμα ποναει με ενα και αυτο οφιλεται στο οτι δεν πρεπει να το εχει κανει μονη της αυτο σηγουρα και το κανει μονο και μονο επιδη το ζητας εσυ).Τεσπα κουνατα λιγο βγαλτα και μπες με καποτα θα ειναι πιο ευκολο trust me. Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατον να μπω μεσα της...
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 22:53 @Sex
Eλαφρα προς τα αριστερα αλλα πρεπει αν το παρατηρησεις παραπολυ για να το καταλαβεις.
Πήγαινε στο θέμα: που κοιταει? |