Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 15:13 @Sex
Omg τα χεις μπλεξει τελειως μεινε εκει που ειχες καταλαβει.Τα προκατακτικα δεν κρατανε καποιο χρονο και δεν εξπερματωνεις οποσδηποτε σε αυτα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 14:22 @Sex
Eνταξι θα αρχισει αν χαλαρωνει αλλα αμα ασχολιθεις μαζι του παλι μετα απο κανα 5λεπτο το πολυ παλι θα ειναι οκ.Εγω μεχρι 4 αντε πεντα μπορω.Αλλα καθεφορα χρειαζομαι περισσοτερο χρονο για να ειμε ενεργος. Μερικοι μπορουν και παραπω 5-6+ αλλη λιγοτερο.Δυο τουλαχιστον που νομιζω ειναι υπεραρκετες μπορουν ολοι ακομα και οι γρηγοροι. Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 11:55 @Sex
Παλι δεν με πιασες σηγουρα αμα κανει πολυ ωρα μετα ουτε να τραβηξεις μλκ δεν θα μπορεις.Αλλο ενοω.Οτι αν απο την αρχη το δεν τελειωσουμε και καταπιεστουμε να κρατηθουμε συμβαινει αυτο.(ο πονος ,πριξιμο μια τετια αισθιση).Αλλα ενταξη αντεχει δεν ειναι προβλημα τιποτα.Απο τηνσ τιγμη που το κανει τελειωνει , εξπερματωνει ολλα τα αλλα ειναι θεμα ψυχολογικο.Απο το να μην του κανει κουκου καταλαβες.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 10:42 @Sex
Oχι αμα βαριεσαι με γιατι εχεις κουραστει δεν τελειωνεις και κρατας μεχρι να ψωφισειςαπο την κουρασει.Μιση ωρα υπαρχει πιθανοτητα κατα την γνωμη μου σε ολους απλα θελει αν εχεις εμπυριες να ξερεις πως να κρατιεσε για να μην τελειωνεις.Μπορω αν πω το εχω καταφερει .Αλλα ειναι μονο και μονο αμα θελω να ευχαριστησω την κοπελα γιατι ολλη αυτη η καταπιεση βγαινει σε πριξιμο στην κυριολεξια. ![]() Κοιτα κατι που μου συνεβει πριν λιγο καιρο και θα σου λυθουν πληρως οι αποριες.... παλι δενξερω αν εχει συμβει ακι σε αλους ποσο μαλλον στον δικο σου φιλο αλλα φυσικο ειναι νομιζω. Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 22:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oχι απο προσωπικη μου εμπυρια δεν ξερω για τους αλους.Οταν ειμε full καυλωμενος δεν μπορ να ελενξω την αντοχη ακι θελω να τελειωσω να το ευχαριστιθω δεν ξερω αμα με πιανεις.Χαρησε την αρχη στον φιλο σου ακομα και να ειναι 3 λεπτα μονο και εμτα θα σου κανει αυτο που χρειαζεσαι γιατι στο σεξ δεν λεω προεχει πανω απολα η διακια σας ευχαριστιση αλλα και οι δυο πρεπει να το ευχαριστουνται και ο αντρας και η γυναικα.Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 22:01 @Sex
Οχι βεβαια αυτα αμα ξερεις και τα κανεις καλα ισσα ισσα θα μας καυλωσουν πιο πολυ και θα τελειωσουμε πιο γρηγορα.Εγω στην αρχη παιζω με την κοπελα αρκετη ωρα κανω κανουμε χαδακια ,χαμουρεμα γλυψιματα δακτυλο γλυκα λογια (αυτα ειναι τα προκατακτικα για οσους απορουν).Μετα αφου εχω πλεον καυλωση εχει γινει τοι γινει και τελειωνω βαζω την κοπελα να με ξανα αναψη πως να το πω.Και μετα ακολουθουν γυροι με αρκετη αντοχη. Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 21:57 @Διάφορα
Εγω αν ημουν στην θεση της θα το αντιμετοπιζα ψυχρεμα και λογικα καθως ειμε οπως με ξερεται λογικος και εξυπνος ανθωπος.Λοιπον πρωτον θα ειχα πηδηχτει προπολου απο το παραθυρο και δευτερον δεν θα ξαναπαταγα με τπτ σε αυτο το σπιτι.Το γιατι θα το εκανα αυτο?Το συμπερασμα δικο σου! ![]() Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 21:00 @Sex
Κοιτα σηγουρα οταν χυσεις τη πρωτη φορα χανεις την ορεξησου.Αλλα με το τσιμπου... και αμα μου τον παιζει μεσα σε 2 λεπτα ειναι ντουρο.Ερχεται μετα στιγμη ομως που δεν μπορω να τελειωσω και ποναω σαν κραμπα.Και τα μπαλακια.Και ειναι λιγο θλιβερο αυτο σε μενα.Αλλα δεν λεω οχι.
Πήγαινε στο θέμα: την βοηθεια των ειδικον!!!!!!
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 20:56 @Sex
Mε προκατακτικα καν 25-30 ωρο.Γιατι περιεργαζομαι γενικως και το ευχαριστιεμε.Απο την στιγμη που θα μπω υπαρχει περριπτωση αν τελειωσω μεσα σε 1-2 λεπτα (εξαρταται ποσο με αναψε στα προκατακτικα και αν τελειωσα η οχι σε αυτα)Αλλα και καν 20λεπτο και.Μου εχει συμβει και αν μην τελειωνω με αλλα λογια μετα απο καποιες φορες αλλα και οχι.Περιεργο.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 16:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον εγω προσοπικα οταν χυνω πρεπει να βγω περασει ενα δυλεπτο.Να μου παρει ενα τσιμπ.. μεχρι να καυλωσω και εμτα εχω την ιδια ορεξη καιαντοχη λιγο μεγλαλυτερη.Αμα το κανω πανω απο 4 φορες ομως μετα δεν μπορω να τελειωσω και δεν το ευχαριστιεμαι. Πήγαινε στο θέμα: την βοηθεια των ειδικον!!!!!! |