Μήνυμα στις 11/6/2010 στις 21:13 @Sex
Λογικο ειναι.
Πήγαινε στο θέμα: Σε 3 ώρες βρισκόμαστε,μεγάλο πρόβλημα!
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 23:33 @Διάφορα
Ουτε εγω θα παω γαμισ...τα.Μονο με friends εδω γυρο για κανα μπανακι πηγαινω.Και αλλη λυση επι την ευχερια.
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινές Διακοπές ...
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 23:14 @Μηχανήματα
Αληθεια εισε χειμικος?Να σε ρωτησω κατι.Ο υδραργυρος αμα ειναι σε βαζακι εξατμηζεται?
Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:16 @Διάφορα
Βγες με φιλους ...Εμεις δεν εχουμε τελειωσει ακομα αλλα βγαινουμε για καμια μπαλα.Γενικα αθλησου αυτο πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο για καλοκαιρι.
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινές Διακοπές ...
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:14 @Μηχανήματα
Δεν παιζουν με τετια πραγματα φιλε.Κοιτα ενταξι απο την στιγμη που δεν ηρθε σε επαφη με εσενα καλος.Απλα πες στο στην μανα σου τι εγινε.Και πες της να παρει την σακουλα απο την σκουπα και να την πεταξι αμεσος. Εγω εχω σπασει αμετρτες φορες και μαλιστα τα κραταγα σε ενα βαζακι μεχρι που το εδιξα στον μεγαλο μου αδερφο και το ειπε στην μανα μου και με πειρε και με σηκωσε πριν κατι μερες δηλαδη την τελευτεα φορα το μαζεψα και εγω με χαρτι τα εφερα κοντα ενοθηκαν και τα εβαλα στο βαζακι με σιριγκα.Εσυ αυτο που πρεπει να κανεις αν ξανασυμβει ειναι αν το μαζεψεις και να το πεταξεις στον καδο σκουπιδιων της γειτονιασ σου αμεσος. Κατι ακομα.Admin προπερσι απαγορεψαν την κυκλοφορια στα θερμομετρα και μερικοι εχουν ακομα απο αυτα.Εγω δυστιχως εσπασα το τελεφτεο πριν λιγο καιρο.Μπορει να ειναι επικινδινα αλλα ειναι τα πιο σταθερα και αντε να βρεισ ξανα τωρα.Η αληθεια ειναι οτι επρεπε να κατεργηθουν καθος περιεχουν μια πολυ επικινδυνι ουσια που σε σκοτωνει αν καταπιεις ενα μπαλακι εστο απο αυτο. Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:04 @Sex
Φιλε συγνωμη που θα στο πω αλλα ναι θα πονεσει.Δεν πιστευω να ντρεπεσε να πας στον γιατρο ε?Πηγαινε να παρεις μια σηγουρη γνωμη για καλο και για κακο.Το πολυ πολυ να κανεις περιτομη που απο τι εχω ακουσει μονο θετικα εχει!Σε πολους τομοις.Δεν εχεις τιποτα αλλα αμα δεν κατεβενει πρεπει αν το φτιαξεις οποτε εσυ θελισεις παντος να ειναι πριν την σεξουαλικη επαφη.
Πήγαινε στο θέμα: ποτε πρεπει ν γινει περιτομη??
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 17:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αμα πηγαινει τελειως κατω το πετσακι που εχεις γιατι δεν καταλαβα ακριβως.Και αποκαλυβεται ολλη η βαλανος (το κεφαλι) τοτε δεν εχεις προβλημα.Αν οχι θα πας σε γιατρο και θα σου πει αν χρειαζεται η οχι περριτομη.Πήγαινε στο θέμα: ποτε πρεπει ν γινει περιτομη??
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 16:15 @Sex
Λοιπον θα ξυριστεις αμεσως καλα.Δεν ειναι αναγκη αν ειναι μονο δερμα αλλαη τριχες να ειναι πολυ κοντες να τσιμπανε.Οσο για την ελια ξεχνατο δεν υπαρχει περριπτωση να σου πει τιποτα .Το μονο που θα πρεπει αν σε ανισιχει ειναι οτι δεν εχεις ξυριστει καλα.
Πήγαινε στο θέμα: Σε 3 ώρες βρισκόμαστε,μεγάλο πρόβλημα!
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 16:11 @Διάφορα
Εγω θα ηθελα να δω παντα ηθελα ετσι αν δω να τρωμαξω αλλα πλεον εχω παψει να πιστευω γιατι ποτε δεν ειδα ουτε ενιωσα τιποτα.Οποτε δυσκολευομαι πολυ να τα πιστεψω ολλα αυτα οσο και να θελω.Μηπως ολλα αυτα εγιναν αφου την πειρε ο υπνος και ηταν ολλα μεσα απο ενα καλα φτιαγμενο ονειρο που εμοιαζε με τον χωρο οπου βρισκεται και του εμοιαζε πολυ.Γιατι στον υπνομου εχω δει τετια πραγματα μονο για αερα και κουρτινες οχι αλλα φωνες.
Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια |