Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Eιναι λογικο αυτο που σου συμβαινει και σημβαινει σε πολλες.Οχι μονο σε οριμες αλλα και σε κοριτσια της υλικιας μου.Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχει περριπτωση να ακουσεις καμια απο τις συμβουλες .Ειναι κλασικη αντιδραση μιας και βρησκεις κατι σε αυτον που δεν εχουν οι αλλη.Επιδη για καποιο λογο απο τι κατλαβαινεις εχεις κολισει το αν ξεκολησεις περναει απο το χερι σου.Γιατι υποσινιδιατα θεωρεις τις αλλες λυσεις που σου δινουν οι φιλοι σου ,εδω και γενικα ο περιγυρο σου τις θεωρεις περριτες. Αποψη μου ειναι να τον αφησεις τωρα οτι θες κανεις. Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε στην θεση μου?
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 16:38 @Sex
Εμενα μενει σηκωμενο για κανα δυλεπτο αλλα χαλαρωνει λιγο ισα ισα.Δεν μενει σκληρο οπως πριν ερθω σε στυση.Οσο ασχολειτε μεχρι αν φτιαχτω παλι μενει σηκωμενο αλλα οταν μου ερθει η ορεξη σκληρενει.Δεδομαινο οτι γιανα ερθω σε στυση χρειαζονται 2-5 λεπτα.Κατευθιαν μου ειναι αδυνατον.
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο...
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 10:31 @Sex
Ναι αλιως να εισε σιγουρος πως ολοι η γενια θα ηταν καταδικασμενη να εχει aids.Καθως το aids μεταδιδεται απο την μητερα στο βρεφος την κατα την διαρκεια της κυισης.Αυτο σημενει πως δεν ειχε κανεις aids στο υστιρικο σας.Εκτως αν οντος ειχε κολισει ειχε προλλαβει να κανει παιδια οσο ηταν υγιης και μετα ξερωντας οτι το εχει δεν φροντισε ο αγιος να το μεταδωσει.Με αλλα λογια καθε στιγμη που υπηρχε καθε γεννα στο ιστορικο σας γινοταν απο υγιοι ατομα για αυτο τα παιδια δεν ειχαν το aids και δεν το μετεφεραν.Τωρα αν υπαρξε καποιος που να ειχε δεν μπορεις να το γνωριζεις γιατι δεν το μετεδωσε σε κανεναν απο τους προγονους σου ακριβως για το λογο που ειπα παραπανω(εκανε παιδια οσο ηταν υγιης).
Πήγαινε στο θέμα: AIDS-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΑ
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 10:25 @Sex
Και μενα επισης!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Τωρα αμα ειναι ανωμαλια δεν με απασχολει ,απο την στιγμη που μας φτιαχνει αυτο το πραγμα ολλα τα αλλα ειναι λεπτομεριες.Βαζω στοιχημα οτι ολοι ετσι ειναι.Φτιαχνονται με το να βλεπουν την κοπελα να ποναει. Σε λογικα πλαισια ομως ετσι αμα μου ζητησει να βγω γιατι πεθαινει πραγματικα οφιλω να το σεβαστω.Αυτο που εχω ψιλοκαταλαβει ειναι και οτι σε αυτες τους αρεσει μεχρι ενα σημειο να πονανε(παντα σε λογικα πλεσια)γιατι οταν βγαζουν αυτες τις κραβιες ξερουν οτι τον αλλον παραλληλα τον φτιαχνουν..Αμα ειναι τετιος τυπος παντα. Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει να την...
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 10:19 @Sex
Εγω εχω μια ξυριστικη μηχανει βαζω την σκαλα μεχρι ενα σημειο να ειναι ισα ισα κοντες.Και ξυριζομαι παντου για ομοιομορφια αμα ενοεις αυτο. Με το ξυραφι καλυτερα να το καταργησεις γιατι τις κανει να βγαινουν πιο γρηγορα και πιο δυνατες. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και προβληματα
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 10:16 @Sex
Στην βασει του πεους περνεις μια μεζουρα και το μετρας περιμετρικα.Οσο για το μεγεθος ειναι μια χαρα και μεγαλο γαι την υλικια σου.Δεν ειναι κακο παντος ουτε υπερβολικο απλα μεγαλο.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος?
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 10:13 @Sex
Δεν πειραζει κοιτα.Πριν ερθει η στιγμη παρε ενα προφυλακτικο και δοκοιμασε μονος σου.Ενοω αν διαβασει οδιγιες να δεις πως μπαινει. Λοιπον οταν θα το βαλεις θα κρατας το πετσακι να ειναι οσο πιο κατω παει θα το πας εσυ.Θα το τεντωσεις και παραλληλα θα βαζεις την καποτα. Δεν αθ σε ενοχλει καθολου μιας και εχει κατι σαν λιπαντικο πανω οποτε τις ενοχλεισεις στην περιοχη τις ξεχνας.Δεν πειραζει που δεν παει μονο του κατω απο την στιγμη που θα βαλεις το προφυλακτικο σωστα οπως σου ειπα δεν ειπαρχει περριπτωση αν σου κλεινει καθως ειναι στενο και δεν το αφεινει αν κλειση.Μμμ..Α και οταν βαλεις το προφυλακτικο θα δεις οτι στο πανω πανω μερος εχει ενα κενο με ελαχιστο αερα.Θα το αφησεις μην το τεντωσεις καθολου γιατι αλιως οταν εξπερματωσεις η κατατην διαρκεια της πραξεις 90% θα σπασει.Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: apories
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 23:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και στις δυο περιπτωσσσεις το πετσακι κατεβασμενο.Στο προφυλκτικο για να μην μπει αερας.Και γενικα οταν γαμ... το πετσακι δεντ ο χρεισιμοποιεις .Ειναι μονο το κεφαλι.Αμα φοβασε επιδει ειναι αβεσθητη η περιο χωρις το πετσακι μην ανισιχεις η εσθησει ειναι διαφορετικη και δεν θα σε ενοχλει.Ειτε με προφυλακτικο ειτε χωρις.Εσυ με προφυλακτικο να κανεις ομως οπως μας ειπες μιας και η κοπελα ειναι παρθενα και γενικα για δικια σου προστασια.Πήγαινε στο θέμα: apories
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 22:57 @Sex
Φιλε κατι τετοιο με τις ορμωνες πρεπει να εχω και εγω γιατι τριχες δεν εχω βγαλει ακομα.Τριχες εχω μονο στον πουτσ... στις μασχαλες καθολου και στα ποδια παραπολυ λιγες σε σχεση με τα παιδια στην υλικια μου που εχουν γουρουνοτριχα.Και στο πεος επιδι τις ξυριζω βγαινουν.
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 18:25 @Sex
Τιποτα δεν ειναι.Σε ολους γυνεται δεν ειναι ακριβως σουρακια.Απλα μαζεβει η τριχα και αντι να βγει μεγαλωνει μεσα.
Πήγαινε στο θέμα: spirakia sto peos |