Μήνυμα στις 7/6/2007 στις 10:28 @Sex
Ε`-Λ-Ε-Ο-Σ κοριτσακι μου πας καλα εισαι μονο 13 χρονων και σκεφτεσαι το sex.Και να πω πως εχεις και μια σοβαρη σχεση ενταξει. Αλλα ο τυπος απο οτι φαινεται ειναι μονο ομορφος και πως εισαι σιγουρη πως μετα το sex δεν θα το πει στους φιλους του.Ασε που οταν το μαθουν τα παιδια του σχολειου(γιατι τα νεα διαδιδονται γρηγορα)θα σε δειχνουν με το δαχτυυλο και θα σε φωναζουν πουτ@ν@ αλλοστε οπως είπα και παραπανω εισαι πολυ μικρη καθε ηλικια πρεπει να την ζουμε διαφορετικα ευχαριστησου την παιδικοτητα σου και βολεψου με τα φιλια κια τις φασεις ασε το sex για τα 16
Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 5/6/2007 στις 15:42 @Διασκέδαση
Ο αντρασ που μισει τους τους αντρες ειναι ζηλιάρης δηλαδη....ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο αντρας που μισει τις γυναικες ειναι αδεργή δηλαδή....ΜΑΛΑΚΑΣ////// ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ε-Σ!!!!! ΥΓ:εκτός από μικρές εξαιρέσεις!!! Πήγαινε στο θέμα: Λεξοπλαστική
Μήνυμα στις 4/6/2007 στις 21:04 @Θ. Κλημεντίνη
Έτσι όπως καθόμασταν ήρθαν οι φίλοι του και έφυγε χωρίς να μου πει τίποτα όταν γύρισε μετά απο ένα μισάωρο έφυγα εγώ με τις φίλες μου (καλά δεν έκανα?). Είπε στην κολλητή μου ότι τον έχω κάνω το σκύλακι μου και πήγα να μιλήσουμε του ειπα πως αν κανω καμιά μαλάκια μπόρει να το λέει σε μένα και όχι σις φίλες μου, γιάτι άνθρωπος είμαι κι εγώ κάνω βλάκειες και δεν τις καταλαβαινω και τα βρικαμε. Την επόμενη μέρα που του είπα να βγούμε ήταν σε ένα internet cafe με τους φίλους του ήταν πιο απασχολημενος φαίνεται αφου δεν ήρθε ούτε καν να με χαιρετήσει απο τοτε (χθες)δεν εχουμε ξαναμιλήσει ούτε καν μνμ δεν μου έχει στείλει να του στείλω εγώ ή να τον γράψω στα παλιά μου τα παππουτσια? Δεν θέλω να τον χωρίσω... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????????????????????????????????????????????????? HELPPPPPPPPPPPPPP
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 13:19 @Θ. Κλημεντίνη
o
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 11:05 @Θ. Κλημεντίνη
τα εχω με το αγορι μου εδω και 2 μηνες παμε πολυ καλα.ομως αυτος κανει παρεα με την πρωην του. αυτη ξερω οτι λεει ξεματα για μενα και με βριζει πισω απο την πλατη μου επισης πως τον γουσταρει ακομα.ειχε βαλει ατομο να πει στο αγορι μου να χωρισει μαζι μου για να τα φτιξει μαζι της. αυτος την αππεριξε, ομως συνεχιζει να κανει παρεα μαζι της εγω δεν θελω να του βαλω πω να διαλεξει η εμενα ή αυτη γιατι το θεωρω κατινια. τι να κανω για να της κοψω τον αερα? να φοβαμαι μηπως τον κερδισει?
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του |