Μήνυμα στις 28/4/2014 στις 20:56 @Διάφορα
Και τα 2 σωστά είναι.. Αν θέλει γραμμομένο σώμα κάνεις λίγα κιλά,πολλές γρήγορες επαναλήψεις.. Αν θέλεις όγκο κάνεις πολλά κιλά με 10-15 επαναλήψεις.. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη
Μήνυμα στις 28/4/2014 στις 20:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μην αγχώνεσαι..Μπορείς να αρχίσεις την συζήτηση για κάτι άκυρο,σχετικά με το σχολείο..Ότι να'ναι ρε παιδί μου και ανάλογα με τι σου απαντήσει,συνεχίζεις...Αν βλέπεις πως μιλάει κάπως ή συνέχεια απαντάει μονολεκτικά,άστο καλύτερα,άλλη φορά..Π.χ. μπορείς να την ρωτήσεις,τι κατεύθυνση θα πάρει του χρόνου στο σχολείο ή για καμιά εκδρομή... Ότι να'ναι αρκεί να αρχίσετε να μιλάτε.. Ααα..Και για να σου μίλησε στο chat κάτι σημαίνει,θα μπορούσε να στο γράψει και στο χρονολόγιο σου.. ;) Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση κοπέλας
Μήνυμα στις 26/4/2014 στις 10:43 @Κλάψιμο
Μην σκέφτεσαι το τώρα,σκέψου το αύριο..Σκέψου λίγο τι μπορεί να σου προσφέρει ένα παιχνίδι;Και στην ηλικία σου είμαι και είχα εθιστεί με το LOL και το Metin2 και ήμουν πολύ καλός..Χάλασα αρκετά λεφτά για να βάζω σε αυτά τα παιχνίδια..Κάθισα και σκέφτηκα τι μπορούν να μου προσφέρουν αυτά τα παιχνίδια..Η απάντηση:ένα μέλλον,που θα είμαι ένα τίποτα για την κοινωνία,θα είμαι 30 χρονών και θα ζητάω λεφτά από τους γονείς μου,δεν θα έχω δουλειά,σπίτι,αυτοκίνητο,οικογένεια.. Αν κάθεσαι και σκέφτεσαι πως θα περάσεις ωραία τώρα κάνεις μεγάλο λάθος.. Κόψτα όλα,αυτοί που τα έχουν βγάζουν τόσα λεφτά,εμείς? Και μην νομίζεις πως αν είσαι πολύ καλός θα βγάλεις λεφτά από το παιχνίδι αν σε κάνουν Streaming και τέτοιες μ@λ@κίες..Αυτοί που το καταφέρνουν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα... Μην βάζεις το παιχνίδι πάνω από την ζωή σου.. Πήγαινε στο θέμα: Εθισμος στο Internet
Μήνυμα στις 26/4/2014 στις 10:33 @Διάφορα
Φυσιοθεραπευτής! Πολλά λεφτά,μεγάλη ζήτηση,πολύ διάβασμα. Από όσα λες σου ταιριάζει απόλυτα :) Πήγαινε στο θέμα: Επαγγελματικος προσανατολισμος
Μήνυμα στις 26/4/2014 στις 10:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το πέος σε χαλάρωση δεν έχει καμιά σημασία..Να μην σε νοιάζει αυτό..Άλλωστε οι γυναίκες δεν βλέπουν πόσο είναι σε χαλάρωση,σε στύση βλέπουν..Και το ίδιο στο σεξ,δεν θα το κάνεις όταν είναι σε χαλάρωση,σε στύση θα είναι..Οπότε τι σε αφορά.. Τώρα για το πάχος δεν νομίζω να υπάρχει κανένας τρόπος..Αν και έχεις χρόνο μπροστά σου.. Πήγαινε στο θέμα: πεος 2 ερωτισεις
Μήνυμα στις 8/4/2014 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
5-10 εκατοστά πιο κοντές από εμάς.. Τουλάχιστον έτσι μου αρέσει εμένα.. Πήγαινε στο θέμα: κοντα η ψηλα κοριτσια;
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 21:40 @Κλάψιμο
Γυναίκες φίλε,γυναίκες.. Σημαντική συμβουλή,ποτέ οι γκόμενοι/ες πάνω από την φιλία.. Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι την γνώμη σας!!!
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 21:14 @Μηχανήματα
Συμφωνώ απόλυτα..Είναι ένα πάρα πολύ καλό λάπτοπ!! Το έχεις ένας φίλος μου.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι κάνει:Παίζει LOL,ανοιχτό skype,ανοιχτό facebook,τραγούδια από youtube...LAG 0!! Πήγαινε στο θέμα: αγορά laptop
Μήνυμα στις 5/4/2014 στις 12:18 @Sex
Δεν κατάλαβα Χριστό. Είσαι 13 χρονών και περιμένεις αγάπη από αυτή την ηλικία? Πήγαινε στο θέμα: τελικα υπαρχει αγαπη;
Μήνυμα στις 4/4/2014 στις 21:06 @Θ. Κλημεντίνη
Λογικά το πρόβλημα σου θα είναι επειδή στις προηγούμενες σχέσεις σου δεν είχες αισθήματα για τις κοπέλες και δεν ένιωθες καλά.. Πιστεύω αφού έχεις αισθήματα για αυτήν την κοπέλα και λες πως την αγαπάς,δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!! Πήγαινε στο θέμα: problhmata me sxeseis |