Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 17:14 @Sex
οχι παιδια δεν ειναι φιμωση , και εγω αυτο το προβλημα ειχα αλλα το τραβουσα καθε φορα οσο ποιο κατω μπορουσα αν και με ποσνουσε λιγο στην αρχη αλλα το συνηθίζεις , απλα πρεπει να το κατεβασετε με το ζορι και θα σηνηθισετε
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 15:43 @Διάφορα
εγω περσυ πηγα να παρω και δεν μπορουσα γτ πρεπει να δωσεις μια διεύθυνση που να πιγενη στο αλλο λυκειο και αυτην η διεύθυνση να ειναι στο ονομα σας
Πήγαινε στο θέμα: Μεταγραφη
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 02:11 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:τους βρηκα απο ενα παιδι που μου τους εγραψεΠρώτων κάνω ραπ για την τιμή των όπλων λόγων παιδί τον δρόμων θέμα προσόντων είναι έλα μαζί μου σκύλε, κάτσε και κρίνε μείνε Νά'μαι! κανέναν πούστη από αυτούς δεν φοβάμαι όπα κάτσε, στάσου λίγο πίνω και δεν το κρύβω το πίνω κάποιο λάθος κανείς δεν είμαι ο Nivo! μην μπερδεύεσαι έρχεσαι μα δεν ντρέπεσαι ρωτά πρώτα και μετά ντρέπεσαι.. ρωτά για μένα σε παρέες που έχω αράξει που ήτανε εντάξει και έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες ντόμπρες και αληθινές μάγκα πρόσεχε τι λες δεν με ξες και από χθες.. υπερβολές στα μικρόφωνα ακούω πολλές τους πειράζει που είμαι Hardcore μήπως είναι αδελφές (;) τη φταίω εγώ που μπορώ να χωθώ στο λεπτό ε σκουπίδια καθίστε κάντε μου κουπλέ κλοτσιά στα αρχίδια! σκάσε wannabe είσαι σε ξέρω κράξε άντε αλεπού κάντα κρεμαστά και άντε φτάσε.. Πήδα μα σίγουρα θα σου πέσει ο κώλος τη φταίω εγώ που σε όλη την ζωή σου ήσουνα φλώρος.. κρήνης το στυλ μου είμαι του δρόμου και καλά.. και καλά επειδή δεν το έχεις ρε λακαμά.. ε μαμά μαμά τη τραύλιζες ρε κέρατα φοράς φουστάνια και όταν φοβάσαι φωνάζεις μαμά.. Σσσσς ησυχία ο γορίλας κοιμάται μην φωνάζεις μοιάζεις με ποντίκι που βρυχάται,πάρε τα αλάνια τις φίλες σου και ελάτε να φάτε (τι;) πούτσα ρίμες και καράτε συγνώμη που είμαι βρομόστομος και αγενής δεν είμαι πρότυπο πάτα το στοπ εάν ενοχληθείς, δηλαδή το κάνετε εσείς και εσείς και εσείς.. στο τέλος δεν θα υπάρχει κοινό μόνο Mc's.. έχω το στυλ μου φούτερ κουκούλα και καπέλο δεν είμαι μάγκας είμαι αλάνι ναι το ξέρω κωλόφατσα γορίλας όχι ραπ μοντέλο εάν δεν γίνει αυτό που θέλω θα γίνουν όλα μπουρδέλο (x2) αλαλούμ..το μπαρ μετατράπηκε σε σαλουμ οι γορίλες παρεκτρέπονται πάντοτε όταν πιουν ώρα για δράση ένταξη θες να πιεις και να πιεις δεν είμαι σουρωμένος (τι;) απλά είμαι νταής αφού δεν μπορείς να το αποφυγής απόλαυσε το και ας πόνεση 3,2,1 πάρτε θέση μ'αρέσει street life πόρνη στόμα κανόνι όταν έκανα ραπ κάποιοι βλέπαν μικρό μου πόνυ, τώρα κράζουν θέλουν να μου βγάλουν το μάτι σκάω με beat που θα Βογκάνε σαν παρθένες στο κρεβάτι να'τι σκάνε οι γάτοι κάνουνε πάρτι γαμώ τα κεραμίδια τους πούλο περνούν οι σκάρτοι τι τι σκάνε οι σκάρτοι τι'ποτά δε μάσα εδώ είναι ο bro ,βρω τα πάντα κοίτα τα βήματα κύματα σαν μηνύματα μνήματα δήγματα έχω υψομομένο κουτί και εσείς τα τρήματα έχω ντάσεις εντάσεις όχι για να μου μοιάσεις practice τον the boy δεν θα φτάσεις απτό παγάκι μου στα αυτιά σας ο σκύλος της γειτονία σας την πιο ψιλή καβατσα μου ρουφάω στην υγεία σας και πάσα λοκο παθενης κοκό μπλόκο σαν να βρήκες στον δρόμο ένα δέκα γραμο chocko (είναι θαύμα!) μπα απλά λεγε με 12ο ταλέντο στυλ και βρώμα στο 100% δεν είμαι πρώτος εάν θες να ακουστής μην μου γράψεις diss δεν με έψησε ποτέ η μοναξιά της κορυφής δεν είμαι τέτοιος δεν θέλω να χαντακώνω mcs μα να το ξανασκεφτείς πριν μαζί μου ασχοληθείς είμαι την φάση μου του δρόμου παιδιά τα κοπρόσκυλα γιορτάζουν μαζί μου χρόνια πολλά, τι φωνάζεις κράζεις ότι και αν λες δεν μας τρομάζεις σαν κακογαμημένη γκόμενα όλο γκρινιάζεις εχω το στυλ μου φούτερ κουκούλα και καπέλο ,δεν είμαι μάγκας είμαι αλάνι ναι το ξέρω ,κολοφατσα γορίλας όχι ραπ μοντέλο εάν δεν γίνη αυτό που θέλω θα γίνουν όλα μπουρδέλο (x2) Πήγαινε στο θέμα: φουτερ κουκουλα και καπελο
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 14:05 @Sex
αμα βαλεις ενα δαχτυλο δυσκολα θα της κοπει , αν βαλεις παραπανω μαλλον ναι , και εγω εχω βαλει σε παρθενα 1 δαχτυλο και δεν της κοπικε
Πήγαινε στο θέμα: Δακτυλο
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 13:10 @Κλάψιμο
αμα καπνιζουν οι γονεις σου μπορεις να τους πεις πχ οτι εσεις δεν μπορειτε να μου πειτε τιποτα γτ και εσεις καπνιζετε .
Πήγαινε στο θέμα: Εμαθαν οτι καπνιζω...
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 03:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ασε αυτον να σε καθοδήγησι εσυ απλα ανοιγόκλεινε το στομα σου και οταν βαλει γλωσσα βαλε και εσυ δεν ειναι δυσκολοΠήγαινε στο θέμα: φιλι για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 03:49 @Θ. Κλημεντίνη
απλα μιλισε της δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δεν της μιλισης κατσε με το ερωτημα αν σε θελει η οχι Πήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αν με θελει
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 03:38 @Sex
οχι φιλε μονο αν τελιωσεις στο μου.. της θα μπορει να μεινει εγκυος
Πήγαινε στο θέμα: Εαν τα καταπιει
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 03:36 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια ας μην τρελαθουμε , οτι σε βλεπει καποιες φορες μια φορα στον ονειρο του δεν σημαινει τιποτα , αν σε δει παραπανω απο μια φορα και μαλιστα σημεχωμενες φορες τοτε κατι παιζετε . δηλαδη εσυ μπορει να δεις εναν φιλο σου δεν παει να πει τιποτα , απο την αλλη αμα σου πει οτι σε ξαναειδε κατι παει να πει αφου ειπε οτι εισαι πιο ωραια χωρις μαλλονν κατι παιζετε εδω αλλα και εσυ πες του πως και καλα τον ειδες και εσυ και τετοια , να δεις την αντιδρασιτου , και αν τον θελεις τοσο πολυ κανε εσυ το πρωτο βημα συνηθως τα αγορια ειναι ντροπαλα και ντρεποντε να κανουν αυτοι το πρωτο βημα , αυτα απο εμενα
Πήγαινε στο θέμα: Mε ειδε στο ονειρο του.
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 14:46 @Sex
Οχι μακρια βερμουδα ! Αν ειναι βαλε και φουτερ :P . Λοιπον θα βαζεις μαγιο σορτσακη ποθ ειναι λιγο πανω απο τα γονατα , αυτο ειναι το καλυτερο αφου λες οτι εισαι και γυμνασμενος , ασε μου ολλες οι κοπελες που ξερω δεν τους αρεσουν οι μακριες βερμουδες ,θαλασσα θα πας , καλοκαιρι εχουμε βαλε κατι πιο κοντο ;) .
Πήγαινε στο θέμα: αντρες μαγιο |