Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 15:59 @Διάφορα
Εννοειτε πως θα σου φανε λεφτα και σε εμας το εχουν κανει αυτο!!! Παρτα και φυλαξετα σε χρηματοκηβοτιο ΠΟΛΗ ποιο καλητερο δεν λεω τα τεραστια αλλα αυτα τα κουτακια...! Επισης αμα οι ελληνες φερναμε τα λεφτα μας εδω θα μας ετρογαν παραπανω δεν θα τα χρισιμοποιηουσαν οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ για το καλο μας αυτοι μονο να κλεβουν θελουν.
Πήγαινε στο θέμα: Λεφτα στην τραπεζα
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 10:57 @Θ. Κλημεντίνη
Πηγενε στον πειραια αρχισε απο σχολη δοκιμων ολην την πειραικη ως την καστελα πηγενελα καντο αυτο και σε 1 μηνα θασαι πουπουλο :P αλλα πρεπει ναχεις αντοχες γιατι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗΚΑ κουραστικο. (Δεν εχω πειρα απο γυμναστικη και αυτα διατροφες απλα μονο που φανταζομαι πιστεβω αυτο θανε το αποτελεσμα)
Πήγαινε στο θέμα: διαιτα
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 10:52 @Θ. Κλημεντίνη
death Αυτο που λες δεν μου εχει συμβει ποτε... Αρα για μενα δεν ισχυει.. Μια παρημια ειναι δεν συμαινει οτι σε ολλες της περιπτωσεις ειναι ιδιο!!! Φυσικα και να τα ξαναβρουν σιγα επειδι πιεζοτανε λογο μαθηματων? αμα τσακονοσασταν για κατι ποιο σοβαρο τοτε οχι αλλα τωρα εισαι κομπλε φιλε!
Πήγαινε στο θέμα: Αξιζει με πρωην?
Μήνυμα στις 13/11/2011 στις 12:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε φιλε αραξε μην ντρεπεσε να συμετεχεις στην παρεα δες τι λενε μεταξυ τους και πες και εσυ την γνωμη σου η ανοιξε ενα νεο θεμα για σιζιτισι σκεψου!!! Οσο για αυτο με την κοπελα στανταρ σε βλεπει φυλικα τωρα ισως χωρισει ισως να σου πει κανα ναι... Οταν θα βγεις με την κοπελα θα την ρωτησης τι κανει πως τα παει στο σχολειο διαφορα τετοια θα μιλισετε γενικα!!! Σκεψου και εσυ!
Πήγαινε στο θέμα: Επείγον.Θα βγω με μιά φίλη μου.Και συμπερ
Μήνυμα στις 11/11/2011 στις 10:26 @Flame
Εγω ξερω απο πλευρας μου οτι μεν η χα ειναι ενα φασιστικο πεστο κινημα αλλα οχι ναζιστες δεν ειναι κανεις μας μεσα στην χα για να το ξερει αυτο αρα δεν μιλαει κανεις... Εγω ξερω ενα πραγμα μετα αποσα ειδα ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ μα κανεις μας δεν ξερει την αληθεια. Επισης εγω ξερω οτι αμα δημιουργηθει κανονικη δημοκρατια την εχουμε κατσει πολλη ασχημα ο καθενας λεει το κουφο του και το μακρι του και νομιζει οτι λεει σωστα και αληθες πραγματα ενω ειναι πλανεμενος. Φασισμος ειναι διαταζω και δεν με νιαζει τιποτα και θα πετυχω αυτο που θελω ο κοσμος να χαλασει!!! Επισης η χρηση αυγη ποτε δεν εχει ανεβασει συμαια του ναζισμου αυτο αποδικνιη ως ενα 70% οτι δεν ειναι ναζιστες. Και μη μου πειτε για αυτην την φωτο αυτο το συμβολο δεν δηλωνει ναζη αλλα ειναι το συμβολο της χρησης αυγης. (Δεν ειμαι απο την χρηση αυγη απλα μιλαω αντικειμενικα και λεω αυτα που βλεπω και που πιστεβω δεν προσπαθω να αλλαξω σε καποιον την γνωμη του) Το σημα του ναζισμου ειναι αυτο: φωτογραφια (Αν απαγορευετε να ανεβασω τετοιου ιδους φωτο συγνωμη) Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο νεοναζισμος;
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 11:59 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εννοειτε ολοι ξερουν οτι τα καυσιμα διασπουνται τα συγκεκριμενα "Καυσιμα" τα οποια τα εχω δει και εγω ειναι ακριβως οπως στην φωτογραφια μας ψεκαζουν ενα σορο χημικα και ιστοριες... Δεν ειναι τυχαιες η χειμονιατικες αλεργιες γριπες χοιρων και λιπα.Πήγαινε στο θέμα: Μας ψεκαζουν ?
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 11:58 @Μηχανήματα
Μιας που το ανοιξες το θεμα να ρωτισω και εγω κατι εδω γινετε χωρις usb? ενωω ναναι η καμερα σε αποσταση και να δειχνει στο pc
Πήγαινε στο θέμα: Βιντεοκαμερα
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 09:30 @Flame
Webamaster οι παπαδες δεν ειναι αναγκαιο να κανουν ενα κυρηγμα με μισος χωρις να θελω να προσβαλω να ξερουμε και μετα να μιλαμε γιατι κανεις δεν ξερει αν το λενε με μισος η οχι.... Η Χρηση αυγη δεν εχει σχεση με τον ναζισμο καταρχας απλα η χρηση αυτη υποστιριζει τον ορο να ΦΥΓΟΥΝ οι ξενοι και πιστεβω σημερα θα ψυφιζα ενα + με τους αλβανους που εχουν ριμαξει την περιοχη μου απο αλιτιες και λυστειες... Επισης ειναι υπερ των ελληνικων εθυμων και αυτο που ειπε ο διαχειρηστης ειναι λαθος το να ειναι καποιος χρυσαυγητης δεν συμαινει οτι ειναι ζωο.. Επισης webmaster η οικογενεια ειναι κατι ιερο δεν σε ελενχει η οικογενεια σου αμα δεν αγαπας τον πατερα σου η την μητερα σου ποιον θα αγαπας? Κανεναν... και αυτο ειναι γουρουνια... Εγω μονο με "Το κρατος" θα συμφωνησω μαζι σου με τα αλλα 2 διαφωνω καλυστα γιατι εισαι παραπληροφορημενος δες παιδια που μεγαλονουν "χωρις οικογενεια" να δεις πως ειναι που παρακαλανε να ειχανε οικογενεια ακομα και στο δρομο οπου ειναι εμενα πρωσοπικα η οικογενεια μου μου εχει προσφερει πολλα και μονο που με εφερε στην ζωη αυτο αρκει δεν ξερω με τι σκεπτικο το πας εσυ. Εδω μεχρι και μουσουλμανοι εχουν οικογενεια οποιος ειναι κατα αυτου του θεσμου ειναι απλος μιζερος και του αρεσει η μιζερια και η μοναξια και για αυτο για παντα θαναι μονος. Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο νεοναζισμος;
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 21:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γνωρισετην αφου βεβαια δεις οτι ανταποκρινετε στης ματιες σου το πρωτο βημα το κανεις εσυ αφου την γνωρησεις και ανταλαξετε τηλεφωνα κανονιστε για καφε για βολτα γενικως μιλιστε και απο εκει θα καταλαβεις αμα της κεινης το ενδιαφερον ερωτικα το μονο συγουρο ειναι οτι αμα σου λεει ναι στο να βγειτε με την πρωτη συγουρα σε θελει... αφου συγουρευτεις οτι σε θελει ζητησετης τα δεν ειναι δυσκολο! Καλη τυχη.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βρω κοπελα |