Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 17:06 @Sex
ναι ομος ειναι ο πιο γλυκος πονος κ θα σ' αρεσει για αρχη πες του να σου βαλει δαχτυλο κ μετα σιγα σιγα το σκουλικι ;P
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 15:59 @Μηχανήματα
ξερει κανεις πως ξεκλιδονουμν το οπλο με τον ηλεκτρισμο? κ το handcannon κ πως κανω ολα τα οπλα απιρα απαντηστε γρηγορα σας παρακαλω γιατι ειναι αναγκη ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: residen evil 4
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 14:49 @Sex
αν κανεις την 69 κ δεν θες να σου χισει στο στομα καντιν πλαγια οχι να εισαι εσυ απο πανω του κ ετσι αφισε τον να σου χισει στο στιθος κ ετσι καυλονοθν ακομα πιο πολυ οι αντρες ετσι τοθλαχιστον νομιζω γιατι τις περισσοτερες φορες εγω αυτο κανω
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
μηλα της στα διαλιμματα αν την δεις στον δρομο τιχεα χερετα την γινε φιλος με τις φιλες της για να μπεις στην παρεα της μετα μαθε με καπιο τροπο αν της αρεσεις αν τα εχει με αλλον κ αν οχι κανε εσυ την πρωτη κινιση
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να τα φτιαξουμε αλλα δν γνωριζόμαστε
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 16:06 @Διάφορα
αν το κανεις με τα νιχια θα ειναι χιροτερα γιατι θα σου μεινουν σιμαδια
Πήγαινε στο θέμα: Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 19:46 @Διάφορα
o δερματολογος επρεπε να σου γραψει μια αλιφη οηγαινε κ σε αισθητικο να τσεκαρις κι αν δεν γινει τιποτα παρε μια κρεμα απο το μαρκετ λεγετε clear & clean ειναι σε μοβ σολιναριο μην παρεις την ασπρη η αλλο χρωμα την μωβ
Πήγαινε στο θέμα: Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 17:51 @Sex
η σταση που με ξετρελενει ειναι να καθετε οι γυναικα με ανοιχτα τα ποδια κ εγω απο πανω
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 17:36 @Sex
πατα στο google kama sutra κ θα σου βγαλει η αμα θες να σου πουμε εμεις καποιες στασεις
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |