Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 09:42 @Διασκέδαση
το ακουσα και εγω τωρα γινονται πειραματα η γυναικα εχει μια ουσια στο πλευρο της που μπορει να εξπερματωθει και να γινει σπερμα αλλα το παιδι θα βγει κοριτσι συμπέρασμα: χωρις το θυληκο γενος δεν θα υπηρχε κοινωνια αρα οι ατρες ειναι ενα Τ Ι Π Ο Τ Α Πήγαινε στο θέμα: H riza tou kakou=Gynaikes
Μήνυμα στις 26/6/2007 στις 09:34 @Sex
θα συμφωνησω κι εγω με τα παιδια βρες μια κοπελιτσα και πειραματισου σε α υτη οιχι στο ιδιο σου το σωμα!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: εκανα sex με εμενα!
Μήνυμα στις 18/6/2007 στις 16:26 @Διάφορα
Η αγαπη ειναι ενα απο τα πιο περιεργα συναιστηματα του κοσμου. Αν κ φαινεται τα πιο ομορφο ειναι το μονο που ποναει περισσοτερο, αρα δεν γινεται να αγαπησεις χωρις να πληγωθεις εστω και λιγακι! Οσο αναφορα το κερατομαι δεν ξέρω αν με εχουν κερατωσει και πιστευω πως δεν το εχουν κανει. Παντως αν καποτε με κερατωσει καποιος και το μαθω πιστευω πως θα πληγωθω πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 22:42 @Διάφορα
Σαν να ήξερα που έβαλα αυτό το θέμα ![]() Το αγόρι μου με χώρισε πριν λίγο χώρις να μου πει γιατι ![]() Και πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να με κερατώσει χώρις να μου το πει παρα να με παρατησει με τα παππουτσια στο χέρι όπωσ λεει και ο ΟΒLIVION ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 15:41 @Διάφορα
senza paura έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 14:02 @Διάφορα
ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 13:36 @Διάφορα
Κατα την γνώμη σας πιο ειναι πιο σκλήρο Να σας κερατώσει καποιος ΧΩΡΙΣ να το ΞΕΡΕΤΑΙ και να μην το μαθεται Ή να σας χωρίσει μετα απο πολυ καιρο σχεση ΧΩΡΙΣ να σας πει ΓΙΑΤΙ ????????????????????????????????????????????? Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 13:16 @Sex
Νομιζω πως δεν θα τον πειαξει ισα-ισα μπορει να του αρεσει κιολας και να το χησιμοποιειται και στις σεξουαλικες σας επαφες
Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να έχεις δονητή;
Μήνυμα στις 17/6/2007 στις 13:10 @Διάφορα
Εγω εχω ενα σκυλο κοκερ ειναι χρυσομελι με τεραστια αυτια. αφου οταν πινει νερο βρεχονται και τα αφτια της!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 20:09 @Θ. Κλημεντίνη
καλώς ήρθες!!! απο οτι καταλαβα εχεισ φαει κολλημα με ρωσσιδες ή με μεγαλύτερες. Κατα την γνώμη μου εφτασες στο σημειο που εφτασες (καπνισμα και ποτο) οχι για τον "ερωτα" αλλα απο την απορριξη(χιλοπιτα) που εφαγες. πρεπει να αναζειτησεις αλλου κοριτσι κοιτα γυρω σου παντα θα υπαρχει καποια να σε περιμενει μην μπλεκεις με μεγαλυτερες οι μικρες ειναι πιο τσαχπινες!!! κοιτα μποστα και κανονισε να τις ξεπερασεις Για αρχη φτιαχτα με μια της ηλικιας σου και θα δεις πως εχετε πιο πολλα κοινα ενδιαφεροντα απο μια "γρια" θα περνας καλα. Κι αν παλι εχεις φαει κολλημα με μεγαλυτερες τοτε τι να σου πω. Τουλαχιστον βρες μια normal, οχι παντρεμενη και χωρις γκομενο Πιστευω να βοηθησα good luck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Μπελάς με Ρωσσίδα |