Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 02:02 @Sex
Δεν μπορείς να κανεις τίποτα να το αλλάξεις. Μπορεί να μεγαλώσει. Ακόμα και αν δε μεγαλώσει δεν πειράζει. Μάθε να ικανοποιείς τις γυναίκες και το μεγεθος δε θα εχει σημασια. Η τεχνική μετράει.
Πήγαινε στο θέμα: Εκατοστα
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 01:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εντάξει ρε φίλε μην ανησυχείς. Μπορεί να σου φαίνονται λίγα τα 13 εκατοστά αλλά οι γυναίκες πραγματικά δεν ενδιαφέρονται. Αν εχεις τεχνική και διάρκεια, το μεγεθος δε μετράει. Και ναι ειναι θετικό το ότι μπορείς να τελειώνεις 3-4 φορές και θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμο. Τώρα όσον αφορά την ανάπτυξη ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Κάποιοι μεγαλώνουν ως τα 21 και άλλοι σταματούν στα 16. Ειναι ανάλογα με το ρυθμό της ανάπτυξης. Εχει σημασία το πότε μπήκες στην εφηβεία. Εγώ προσωπικά τον έχω 19 και νομίζω πως δεν θα αναπτυχθεί άλλο. Στην κοπέλα μου αρέσει αρκετά αλλά ειναι φορές που την πονάει γιατί ειμαι ατσούμπαλος. Για αυτό λοιπόν δώσε βάση στην τεχνική και μάθε να ικανοποιείς τις γυναίκες με ό,τι διαθέτεις.Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος και άλλα.....
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 16:14 @Sex
Προχωρήσαμε. Αλλά ειμαστε μια χαρα τωρα. Σα να μη συνέβη ποτε.
Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ο κολλητός μου
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 13:14 @Sex
Αρχικά ηταν περίεργα αλλά δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Απλά ήταν εντελώς πρωτόγνωρη αίσθηση.
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 10:49 @Sex
Εντάξει παιδια, ευχαριστώ. Ετσι κι αλλιώς έγινε τώρα και να θέλω δεν μπορώ να το μετανιώσω.
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 10:45 @Sex
Γειά σας παιδιά. Ένα παιδί που κάνουμε κολλητή παρέα πέντε χρόνια μου την έπεσε χθες. Άρχισε να μου λέει ότι θέλει να μου πάρει πίπα και να κάνουμε σεξ και εγω δεν ήξερα τι να του πω. Του είπα θα το σκεφτώ. Τι να κάνω; Από τη μία δε θέλω να χαλάσω τη φιλία μας γιατί είναι καλό παιδί και από την άλλη έχω περιέργεια να δω πως είναι με άντρα. Βοήθεια.
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 10:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι σε εξετάζουν να δουν αν έχεις δύο όρχεις και αρτιμελές πέος αλλά όχι μπροστά σε άλλους. Μπαίνεις σε παραβάν με γιατρό.Πήγαινε στο θέμα: το ρωταω κυριος σε αυτους που εχουν παει
Μήνυμα στις 27/3/2015 στις 17:20 @Κλάψιμο
Θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Έχω τολμήσει αρκετές φορές και έχω κάνει το πρώτο βήμα. Αλλά τις περισσότερες έφαγα τα μούτρα μου. Δε θα έλεγα ότι η τόλμη είναι πλεονέκτημα. Ειδικά στις σχέσεις. Αντίθετα όταν δεν επεδίωκα κάτι, τότε μια κοπέλα ήρθε στο δρόμο μου. Και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι άρεσε ο ένας στον άλλο. Δε χρειάστηκε καμία κίνηση, όλα ήρθαν φυσικά. Αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει. Αν από την αρχή φαίνεται ότι δεν πάει πουθενά το πράγμα, η τόλμη είναι άχρηστη και ίσως ντροπιαστική. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους τους τομείς. Πάντως πιστεύω ότι στη ζωή μας έρχονται ευκαιρίες και πρέπει να της εκμεταλλευτούμε. Όσο τολμηρός και αν είσαι δεν θα δημιουργήσεις μόνος σου ευκαιρίες. Αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: Ο Τολμών νικά
Μήνυμα στις 26/3/2015 στις 01:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είναι το μέγεθος και σε μήκος και σε πάχος. Δε νομιζω κάποια κοπέλα να μείνει ανικανοποίητη. Και ναι είναι πιθανό να τσούζει η ουρήθρα μετά τη μαλακία λόγω της τριβής.Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 22:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχάς δεν είναι μικρό. Φυσιολογικό είναι για έναν ενήλικα άντρα. Και αφού είσαι μόνο 14 μην ανησυχείς, θα μεγαλώσει σίγουρα κι άλλο. Ο καθένας αναπτύσσεται διαφορετικά.Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεου |