Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα αυτό που σου λέω είναι το πιο ασφαλές τουλάχιστον αν μάθεις πως δεν θέλει τίποτα παραπάνω εκτός από το να είστε φίλοι,θα μιλάτε και θα μπορείς να είσαι κοντά της..Αν όμως πάρεις ρίσκο και πας χωρίς να ξέρεις,αν σε θέλει,θα είναι όλα καλά για εσένα,αλλά για αυτή και την φίλη της όχι.. Αν δεν σε θέλει,ξέχνα τες και τις 2.. Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει , εγώ όμως την κολλητή της...
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 17:11 @Ftou.gr admin
Πως?(Αν δεν κάνει κόπο) Πήγαινε στο θέμα: Εικονίδιο προφίλ
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 17:01 @Sex
Τίποτα να μην κάνεις,τα αφήνεις και όταν έρθει το καλοκαίρι και αρχίσουν τα μπάνια τότε παίρνεις μια μηχανή ή ένα ψαλίδι και τις κόβεις.. Άλλοι ξυρίζουν τις τρίχες στο πέος και άλλοι όχι..Εγώ τις ξυρίζω για λόγο αισθητικής.. Είναι όπως του αρέσει το καθενός..Το ξύρισμα στο πέος γίνεται ή με ξυραφάκι ή με μηχανή(όχι κερί και άλλα τέτοια)..Απλό.. Στα περισσότερα κορίτσια αρέσει ξυρισμένα για λόγο αισθητικής.. Είναι όπως και εμάς,θα σου άρεσε αν βρισκόσουν με την κοπέλα σου και στο κάτω σημείο ήταν ζούγκλα; Πήγαινε στο θέμα: Ανδρες και τριχες(κυριως πεος)
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 16:54 @Ftou.gr admin
Θέλω να βάλω δικό μου εικονίδιο,κατέβασα την εικόνα,την έκανα επεξεργασία για να είναι κατάλληλη,πατάω όλα τα σχετικά,ανεβαίνει και μετά δεν την δείχνει..Πατάω δεξί κλικ--> άνοιγμα σε νέα καρτέλα εκεί που θα έπρεπε να ήταν το εικονίδιο,και μου βγάζει error 404 page not found.. Τι κάνω; ![]() Πήγαινε στο θέμα: Εικονίδιο προφίλ
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 16:00 @Θ. Κλημεντίνη
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι,να προχωρήσεις παρακάτω.. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει αυτή που σε θέλει.. Δεν είναι ωραίο να χαλάσει μια καλή φιλία σαν και αυτήν.. Μπορείς να της μιλήσεις στα ίσια και να της πεις,ότι την βλέπεις φιλικά και ότι σου αρέσει η φίλη της..Το πιθανότερο να μην παρεξηγηθεί.. Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή που θέλεις,σε θέλει γιατί αν δεν,είναι ένα ρίσκο,ή της αρέσεις ή όχι..Αν της αρέσεις όλα καλά,αν δεν της αρέσεις άντε γεια(σε γράφουν και οι 2 μετά).. :/ Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει , εγώ όμως την κολλητή της...
Μήνυμα στις 3/5/2014 στις 11:16 @Κλάψιμο
Είμαι στην ηλικία σου και είμαι 1,80.. Όταν ήμουν 1η γυμνασίου ήμουν αρκετά κοντός 1,54,το καλοκαίρι άρχισα να κάνω μονόζυγο και έπαιζα 2-3 ώρες μπάσκετ.. Όταν άρχισε το σχολείο για β'γυμνασίου ήμουν 1,65! Αν πάρεις κάτι μόνο βιταμίνες πάρε.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με υψος
Μήνυμα στις 30/4/2014 στις 19:14 @Sex
Ρε φιλαράκι κάτσε λίγο..Είσαι 12 χρονών...έχεις άλλα 9 χρόνια μέχρι να αναπτυχθείς πλήρως..Τι βιάζεσαι,δεν θα σου φύγει το τρένο.. Στους κανόνες πριν πατήσεις να γίνεις μέλος,έλεγε τουλάχιστον 13 χρονών...Αν και λογικά θα είναι προφίλ fake.. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 30/4/2014 στις 19:10 @Κλάψιμο
pi8hkos97 το σαπούνι aknicare πόσο κοστίζει και το πουλάνε στα φαρμακεία?(χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) Johnaros98 κάνε ότι σου λέει το παλικάρι και δεν θα το μετανιώσεις... Πήγαινε στο θέμα: νιωθω ασχημος...
Μήνυμα στις 30/4/2014 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
Ότι είπε η lenaki19 ;)
Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση κοπέλας
Μήνυμα στις 28/4/2014 στις 21:04 @Διάφορα
Λοιπόν,μπορεί το νέο σύστημα να είναι δύσκολο,αλλά οι βάσεις θα πέσουν κατακόρυφα..Και εγώ Α' λυκείου πηγαίνω και δεν κάνω φροντιστήριο,λέω να αρχίσω από του χρόνου... Δεν είναι,τόσο μπερδεμένα με τις "κατευθύνσεις"καλύτερα τα έχουν κάνει,επειδή υπάρχει ποικιλία..δηλαδή μπορείς να διαλέξεις,όποιο σε βολεύει.. Πήγαινε στο θέμα: Φροντιστηριο και λυκειο |