Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 15:25 @Sex
Ναι εκανε κρυο εξω και λογο οτι ειμουν πανω στο μηχανακη εμπενε κρυο τωρα που το λες στεκη αλλα τραβα το πετσακι και δεν τραβιοτανε για να ερφανιστη το κεφαλακη.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 09:54 @Διάφορα
τωρα που ανεφερες ρωσια εγω αν ηταν να φυγω θα εφευγα για διακοπες ΜΟΝΗΜΑ δεν θα εφευγα ποτε και θα πηγενα ρωσια η γαλλια :D Πιστευω οτι η ζωη στην ελλαδα ειναι μοναδικη αυτα που κανουμε εδω δεν τα κανεις σε καμια αλλη χωρα! Πήγαινε στο θέμα: αν μπορουσατε να φευγατε;
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 09:50 @Sex
Αυτο που λες δεν ισχυει γιατι το παιδι δεν θελει ναναι γκει αρα δεν γινετε να αποδεχτει κατι που δεν θελει φιλαρακο ;) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 22:11 @Sex
Απλως εφηβηκες σκεψεις μη ξεχνας η εφηβεια κτηπαει την ψυχολογια αρκετα επιστιμονικα αποδεδιγμενο... Πολλα αγορια εχουν σκεφτει "Ειμαι γκει η οχι" εφοσον εχεις παει με γκομενες και εχεις γκομενες να ξερεις οτι εισαι αντρακλας... Ελπιζω να σε καθησηχασα. α και το να σου αρεσαν καποιη απλα εκφρασης απο μεσα σου μια αντικειμενικη αποψη μην περνεις τα πραγματα με λαθος τροπο... Αμα σου αρεσαν πραγματικα θα μιλαγες κιολας μαζι τους και δεν θα ειχες καν φοβο μεσα σου... Αν και μπορει νασαι και μπαι αλλα δεν ειναι απολυτα συγουρο.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 21:57 @Διάφορα
Εγω οχι ειναι καθαρα γνωμη μου και δικαιοτητας πανω απολα...
Πήγαινε στο θέμα: αν μπορουσατε να φευγατε;
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 19:26 @Sex
παιδια συγνωμη αλλα χρειαζομαι επιγον βοηθεια ειμουν βολτα με τους φιλους μου και οταν γυρισα σπιτι ηθελα να κατουρισω ανοιγω το βρακυ μου και το πεος μου ηταν τουλαχιστον 2 εκατωστα χωρις στηση βεβαια και ειχε μαζευτι ολο το πετσακι πανω και το τραβαγα για να βγαλω το κεφαλακι και δεν μπορουσα και ποναγε μετα απο προσπαθιες τελικα το εβγαλα και τωρα ειναι ενταξει αλλα το κεφαλακη οταν το βγαζω ειναι μικρο αδυνατο ΦΟΒΑΜΑΙ μη το ξαναπαθω τι μπορει νατανε? Παιδια να τονισω οτι το λαστιχακι που ειναι αναμεσα στο πεος και στο πετσακι φενοτανε απο την πισω πλευρα ηταν ευθυγραμισμενο πανω στο πετσακι οπου ειχε μαυρισει κιολας λογο οτι ειχε μαζευτι ολο το δερμα εκει... ΚΑΠΟΙΟΣ να βοηθηση μηπως χρειαζομαι χειρουργειο? μηπως εχω φιμωση? Παλια κατεβαζα το πετσακι καβλωνε τραβαγα ολα καλα γιατι να το παθω? Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 13:12 @Sex
Φιλε θα σου πω κατι ολα ειναι μια ιδεα επιστημονικα αποδεδιγμενος οτιδιποτε τσοντα να δεις θα σου συκοθει γιατι εκτελειτε σεξουαλικη πραξη μπροστα σου ανεξαρτητα το περιεχομενο αρα αμα εβλεπες τσοντες γκει και σου συκονοτανε δεν ειναι κατι κακο αλλα φυσιολογικο... Τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι στο μιαλο σου και οχι στην πραγματηκοτητα σου... Για να ειχες σχεση τοτε εισαι 100% αντρας δεν γινετε να αλλαξεις και χωρις να το θελεις βεβαια... αρα η γνωμη μου ειναι οτι εισαι κανονικος δεν αντιμετοπιζεις καποιο προβλημα... και να στο θεσω αλλιως οι γκει δεν ακουνε ροκ και ουτε εχουν μακρια μαλια οι γκει ειναι αντρες που θελουν αντρες δηλαδη γυναικουλες πως να στο πω τωρα και εχουν γυναικειες συνιθιες... για τους φιλους σου που σε αποκαλουν γκει γραψτους εκει που ξερεις ειναι κομπλεξικα ατομα πεστους "Εγω θαμαι οτι θελω να πατε να πνηγητε" αυτα απο εμενα.
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 10:41 @Κλάψιμο
Λογικα ο πατερας σου πρεπει να ειναι αλεργικος στην αμοξιλ μα δεν μπορω να σου το πω με συγουρια σου σινιστω να του προτινεις να παει στον γιατρο..
Πήγαινε στο θέμα: πρησμενο μαγουλο
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 09:26 @Μηχανήματα
thebestinfo αυτο μουρθε αυτο εγραψα :P
Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση ονόματος blog
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 19:59 @Διάφορα
Βουδισμο και ενα 10% ειναι και χριστιανοι νομιζω... Αλλα κυριος οι περισοτεροι δεν πιστευουν σε θρησκεια αλλα σε διθεν πνευματα φαντασματα και τετοια.
Πήγαινε στο θέμα: που πιστευουν οι κινεζοι; |