Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 21:20 @Διάφορα
καλο, κανενα αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου ενα καλο game για το pc
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 21:16 @Sex
κ γιατι δεν μπορεις να προχορισεις?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 21:13 @Sex
γιατι αμα δεν το ξερε για αυτο ηθελε να το κανει αγρια, πες του να προσεχει γιατι πονας κ αν δεν γουσταρει ετσι να παει να γα**σει το χερι του γιατι αλλιος δεν γινετε ομος κ εσυ με το παραμικρο πονας? οταν ειχα ξεπαρθενιασει εγω μια κοπελα οχι μονο δεν πονουσε αλλα δεν χορτενε μπορει να νευριασεις αν στο πω συγνωμι κι ολας αλλα παρε ενα δονιτι να πιραματιστης για να μην πονας
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 16:44 @Διάφορα
θελω ενα game για το Pc που να ειναι λιγο τρομακτικο οχι λιγο αρκετα να εχει σπαθια οπλα κ τετια ξερετε κανενα
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου ενα καλο game για το pc
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 16:41 @Θ. Κλημεντίνη
καλοοοοοοοο απλα γαμ*ει
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμες παρακαλώ
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 15:56 @Sex
αυτος σκευτετε μελι μελι κ τιγανιτα τιποτα εσυ μην του δωσεις την τιγανιτα γιατι αυτος θελει κατι να πη**ει ομος δεν του καθεσε, εσενα αποτι φενετε μονο αυτο θελει να σε πη**ει πηγαινε φτιαξτα με αλλον διοτι μετα θα εχεις κολισει πιο πολυ μαζι του κ θα ναι χυροτερα
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 15:51 @Sex
το ξερει οτι εισαι παρθενα?
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 19:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:πας απλα με θαρος χωρις να εχεις ιδροσει απο το ανγχος κ λες κοιτα μ' αρεσεις πολυ θες να τα φτιαξουμε? αν σου πει ναι της ζητας το τηλεφωνο κ αφτες τις παπαρ*** κ μετα ερχετε η σινεχια αν σου πει οχι οτι σε εβλεπε σαν φιλο περνεις το ιφακι οκ μωρε δεν εγινε κ τιποτα κ απλα φευγεις δοκιμασμενο καντο κ δεν εχεις τιποτα να χασεις κ μην διανοιθεις να κανεις καμια μαμακια κ πας σε φιλους να που στη κοπελα αν της αρεσεις κ τετια γιατι ετσι τα κοριτσια δεν το εκτιμουνΠήγαινε στο θέμα: Πως να το φερω
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 19:51 @Sex
βρε μιπως εχει γκομενα κ δεν το ξερεις κ δεν του καθετε αυτη κ περιμενει εσενα? αν ειναι ετσι πες του να κατσει με το τετιο του στο χερι (δεν θελω να σου βαζω ιδεες)
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 17:12 @Sex
τις περισσοτερες φορες εκει τελειονω γιατι την ωρα που μου ερχετε της λεω να μου γληψει κ τελευτεα στιγμη τραυιεμαι κ χυνω στο στιθος κ μετα τα αλιφει στο σωμα της
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |