Τιμημένε περπατητή, αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει σαλτάρει; Γιατί ο πάσα ένας σταματά στο πεζοδρόμιο στο ξαφνικό και χτυπά προσοχές χωρίς λόγο και αιτία; Οι έμπειροι μεταφυσικοί του ftou.gr εξηγούν αναλυτικά την αιτία του προβλήματος: Φταίνε οι δαίμονες!
Ποιοι δαίμονες όμως; Εδώ σε θέλω. Πολλοί ερασιτέχνες του χώρου θα πουν για τα δαιμόνια της Σολομωνικής, των Γριμορίων και των άλλων μεσαιωνικών συγγραμμάτων. Καμία σχέση. Με μεθόδους γνωστές μόνο σ' εμάς, αποκωδικοποιήσαμε τα κρυφά νοήματα. Δρασκελίσαμε τις διαστάσεις και παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στη φτηνή οθόνη σου έξι φοβερές οντότητες που κυριαρχούν στην εποχή μας και δώσε βάση εδώ να δεις ποιες είναι:
1. Ο δαίμων Αούντιος
Πνεύμα φοβερά ύπουλο. Διαβιεί στις κάρτες αναπαραγωγής ήχου των φορητών υπολογιστών, των τάμπλετ και των τηλεφώνων. Εκεί που ο χρήστης νομίζει πως απολαμβάνει μόνο εκείνος στ' ακουστικά τη μουσική του, ξαφνικά ο Αούντιος δαιμονίζει τα κυκλώματα έτσι που να βγαίνει ο ήχος ΚΑΙ από το εξωτερικό ηχείο της συσκευής.
Ο αδίστακτος αυτός δαίμονας δρα ακόμη και εκτός έδρας, στις εκκλησίες, συνήθως όταν ο παπάς βγαίνει να κάνει το κομμάτι του και να κελαηδήσει τον αμανέ του. Τότε είναι που αρχίζουν κάτι εκκωφαντικά σφυρίγματα από τα ηχεία, τα οποία έχουμε πληροφορίες πως ευθύνονται για θανάτους από έμφραγμα στο ακροατήριο που (ως επί το πλείστον) έχει ήδη βεβαρυμένη υγεία.
Δράση του δαίμονος Αούντιου καταγράφηκε σε βίντεο κατά τη διάρκεια διάλεξης στο πανεπιστήμιο, όπου εξέθεσε έναν άτυχο φοιτητή ανεπανόρθωτα. Ολέθρια τα αποτελέσματα, η κοινωνική ζωή του φοιτητή καταστράφηκε. Παραθέτουμε αυτούσιο το βίντεο στο άρθρο, ως τεκμήριο:
2. Ο δαίμων Φράκαλος
Άκρως δολοφονικός και επικίνδυνος. Ο δαίμων Φράκαλος επιδρά στο μυαλό ορισμένων περπατητών ως εξής: Εκεί που περπατάνε όμορφα κι ωραία, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση σταματάνε απότομα, βγάζουν το κινητό από την τσέπη και αρχίζουν να σκαλίζουν τη γυάλινη οθόνη με μανία. Πίσω τους συνωστίζεται πλήθος περπατητών που βιάζονται να μην αργήσουν στη δουλειά τους, να προλάβουν λεωφορείο, να προλάβουν ανοιχτά τα μαγαζιά και γίνεται το σώσε. Ο δαιμονισμένος με το κινητό μπροστά δεν παίρνει χαμπάρι. Αν κάποιος τον σκουντήσει ή του φωνάξει, γυρίζει και κοιτάζει με απάθεια και μετά συνεχίζει αμέριμνος το σκάλισμα της οθόνης.
Η επήρεια εμφανίζεται και σε άλλα επίπεδα. Για παράδειγμα, σε πόρτες κλειστών χώρων συχνά κάτι περίεργοι, εμπνευσμένοι από το Φράκαλο έχουν αράξει και κουβεντιάζουν του καλού καιρού μην αφήνοντας κανένα να περάσει. Ή, άλλο παράδειγμα, σε σκάλες σταθμών τρένου όπου ο Φράκαλος βάζει το θύμα του να στέκεται στη μέση και κάπου-κάπου να μετακινείται λίγο και μάλιστα προς τη φορά αυτών που προσπαθούν να τον προσπεράσουν.
Ήρθε στην προσοχή μας περιστατικό δαιμονοληψίας από το Φράκαλο όπου σταμάτησε κάποιος απότομα να σκαλίσει το γυαλί και κάποιος που περπάταγε από πίσω του στην προσπάθειά του να τον προσπεράσει βγήκε από το πεζοδρόμιο και τον χτύπησε αμάξι. Για τέτοιο κίνδυνο μιλάμε.
3. Ο δαίμων Ντάχτα
Εξίσου δολοφονικός και ενοχλητικός με το Φράκαλο, ο δαίμονας Ντάχτα κυριεύει το μυαλό ορισμένων γειτόνων και τους ωθεί να παίζουν την πλέον απαίσια μουσική στη διαπασών και όλη νύχτα. Πας να κοιμηθείς ξεπνοημένος απ' την κούραση; Ο Ντάχτα τσιτώνει το γείτονα να παίξει τα μεσάνυχτα τα άπαντα του Καζαντζίδη. Και δε μιλάμε για μουσική που χαλαρώνει. Μιλάμε για μουσική κατάθλιψης που οδηγεί στην αυτοκτονία. Όχι απλώς ηχορύπανση, αλλά ψυχορύπανση.
Επίσης, ο Ντάχτα αρέσκεται να κάνει τα θύματά του να παίζουν δυνατά την αφόρητη και διανοητικά καταστρεπτική μουσική της παλάβρας, τον κουτσό ρυθμό του καρνάβαλου ΜΠΟΥΜ ταρατα ΜΠΟΥΜ ταρατα ΜΠΟΥΜ ΟΛΕΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που εικάζουμε πως προκαλεί πολύ περισσότερες βλάβες ακόμη κι απ' την κατάθλιψη του Καζαντζίδη. Τέσσερις - πέντε νύχτες να μείνει ξάγρυπνος κανείς με το νταβαντούρι αυτό, ο οργανισμός του ατονεί σε τέτοιο σημείο, που επέρχεται ο θάνατος με συνοπτικές διαδικασίες.
4. Ο δαίμων Ζαχάρωθ
Φρικτή οντότητα, εμφανίζεται με τη μορφή αφεντικού που φέρνει κάθε μέρα στο γραφείο μπισκότα, παγωτά, τούρτες. Η ενέργεια του δαίμονος έγκειται στον ψυχαναγκασμό, καθώς αν πεις όχι θα προσβάλεις την ευγενική χειρονομία, αν πεις ναι θα φτάσεις σε απαράδεκτα επίπεδα κοιλαρούμπας.
Ο Ζαχάρωθ δολοφονεί με έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο και σε ανύποπτη στιγμή.
5. Ο δαίμων Κινητράκ
Ο πλέον θανατηφόρος απ' όλους, ο δαίμονας Κινητρακ επιδρά σε οδηγούς. Τους βάζει σε πειρασμό να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο κινητό ενώ οδηγούν και τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Κινητράκ περνά απαρατήρητος από την τροχαία και έτσι δρα ανενόχλητος. Πηγαίνει κάποιος ανυποψίαστος βόλτα με το ποδήλατο, νάσου και μια στη διασταύρωση με αμάξι που επηρεασμένη από τον Κινητράκ χαζεύει στην οθόνη, τέζα ο ποδηλάτης.
Ο δαίμων αυτός εμφανίζεται στην αρχή με κορνάρισμα και μετά με κρότο. Σε κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση, δαιμονισμένος έχει απορροφηθεί πλήρως από το κινητό. Το φανάρι γίνεται πράσινο και οι από πίσω κορνάρουν. Ο χαζεμένος, αφού περάσουν 10 δευτερόλεπτα και έρθει σε επαφή με το περιβάλλον, γκαζώνει απότομα χωρίς καν να κοιτάξει πού πάει και τότε είναι που ακούγεται ο κρότος.
6. Ο δαίμων Μαζοκόπρ
Στενός συνεργάτης του Φράκαλου, ανήκει στην ίδια συνοδεία. Η εμφάνιση του δαίμονος γίνεται με μορφή νορμάλη με μούσια που κρατά ένα σκύλο δεμένο με λουρί. Συχνά, δε, κρατά και κινητό τηλέφωνο στο άλλο χέρι το οποίο χαζεύει με ζήλο. Στην αριστερή άκρη του πεζοδρομίου ο νορμάλης, στη δεξιά ο σκύλος που βγάζει ό,τι έχει στα έντερά του πάνω στο πεζοδρόμιο. Ύστερα, με αργές κινήσεις, το θύμα του δαίμονος μαζεύει αυτά που έβγαλε ο σκύλος και τα βάζει σε μια σακούλα νάυλον.
Τιμημένε περπατητή, κινδυνεύεις και δεν τό'χεις πάρει πρέφα. Αν παρατρίχα έχεις γλιτώσει το μοιραίο και συμβεί να είσαι ξάπλα στο νοσοκομείο με τσιρότα και γύψο, να γνωρίζεις ποιοι και πώς σου την έκαναν τη ζημιά.
Σχόλια από επισκέπτες: