Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Tι πονος να ειναι αυτος?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59578 από Doctoras στις 24 Μαρτίου 2010, 1:18μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον πριν λιγο υστερα απο παραπολυ καιρο που ειχα να κανω sex εκανα
οχι με την κοπελα μου ειναι αλλο θεμα με μια αλλη κοπελα απο αλλο σχολειο.Επιδη δεν ηθελα σε καμια περριπτωση να τελειωσω καθε φορα που μου ερχοταν εβγαινα επαιζα λιγο μαζι της και μετα την επερνα σε αλλη σταση.Αυτο συνεχιστηκε για κανα μισαωρο σηγουρα παραπανω.Το θεμα ειναι
οτι με επιασε ενας πονος στα μπαλακια καπια στιγμη, συνεχισα να κανω την δουλεια μου κανονικα και δεν εξπερματωνα και παρραληλα ημουν καυλωμενος σαν να το εμαθα να το ελενχω.Αφου τελειωσε η κοπελα συνεχησα λιγο και μετα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε πλεον αυτο το πραγμα η κοπελα ηταν εφχαριστημενη αλλα εγω καθολου.Μιλησαμε λιγο για το θεμα και εφυγε .Ο πονος ακομα συνεχιζει και δεν εχω ορεξη ουτε να παω να τραβηξω μαλακ.Θελω να τονισω οτι εβγαλα κατι προσπερματικα υγρα αργοτερα τα προσεξα αφου η κοπελα ειχε φυγη αλλα
δεν ηρθα σε στυση (δεν ολοκληρωσα).Μπορει να ειναι κατι κακο η ανυσυχιτικο?Μηπως το γεγονως του οτι οταν μου ερχοταν το εκοβα να εκανε καμια ζημια?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #59583 από Bluejack στις 24 Μαρτίου 2010, 6:13μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007

Αποδεκτή απάντηση

Δεν είναι κάτι κακό ούτε κάποιο πρόβλημα δόκτορα..
Το έχω πάθει και εγώ.
Ακόμα και με την λογική το καταλαβαίνεις πως επειδή δεν τελείωσες μαζεύονται εκεί κάτω υγρά που πρέπει να βγουν και δεν μπορούν
Συγκεκριμένα όταν το είχα πάθει είχα τρομάξει γιατί ο πόνος ήταν αφόρητος, δεν μπορείς καν να περπατήσεις.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..
Ή μαλακία ή σεξ μέχρι να χύσεις :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59584 από Doctoras στις 24 Μαρτίου 2010, 7:32μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(Bluejack@24 Μαρτίου 2010)
Δεν είναι κάτι κακό ούτε κάποιο πρόβλημα δόκτορα..
Το έχω πάθει και εγώ.
Ακόμα και με την λογική το καταλαβαίνεις πως επειδή δεν τελείωσες μαζεύονται εκεί κάτω υγρά που πρέπει να βγουν και δεν μπορούν
Συγκεκριμένα όταν το είχα πάθει είχα τρομάξει γιατί ο πόνος ήταν αφόρητος, δεν μπορείς καν να περπατήσεις.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..
Ή μαλακία ή σεξ μέχρι να χύσεις :P

Nαι ρε συ προχωραγα με ανοικτα ποδια και ηταν πονος λες και (οπως οταν ξυπνας και ειναι ζουλιγμενα αλλα πονουσαν και τα δυο και πολυ).
Μου εχει περασει αυτος ο πονος αλλα για καποιο λογο ειναι ταλεπορημενα και εχω καπιες ενοχλησεις.Ακομα δεν εχω τραβηξει μαλακ...Καπια απο αυτες τις μερες θα φροντησω η μαλλον θα ξανακανω κατι με αυτη την κοπελα αλλα
θα φροντησω να εφχαριστηθω και εγω.Νομιζω οτι της απεδηξα οτι αντεχω.
Ας χαρω λιγο και εγω την επομενη φορα.
Ασε που εχω τρομαξει λιγο.Πηγα και ηρθα αδιαβαστος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login